Acne Gel

On the spot

Xminerals | 74659 | 15 ml

Acne Gel bestrijdt symptomen die gepaard gaan met acne. Correct gebruik vermindert roodheid, irritatie en puistjes en draagt bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid.

Werking
De Xminerals Acne Gel bevat een krachtige vorm van Vitamine E. Deze zorgt voor een anti-oxiderende en onstekingsremmende werking. Vrije radicalen en oxidatie kunnen de ontstekingen in de acne verergeren. Vitamine E vermindert de vorming van vrije radicalen, het voorkomt peroxidatie van vetten (een belangrijke veroorzaker van schade aan het celmembraan), herstelt en versterkt de huidbarrière en werkt ontstekingsremmend. 

De Xminerals Acne Gel zorgt ervoor dat ongewenste bacteriën gedood worden, terwijl de onmisbare goede bacteriën met rust worden gelaten. Dit voorkomt ontstekingen, biedt verlichting en verminderd acne-symptomen.

Combinatie
Andere producten die worden aangeraden in combinatie met Xminerals Acne Gel zijn:
- Xminerals Cleansing gel met vitamine C
- Xminerals Soft Peeling

€ 24,95
  • Productinformatie
  • Gebruiksadvies
  • Ingrediënten

Xminerals Acne Gel bestrijdt symptomen die gepaard gaan met acne. Correct gebruik vermindert roodheid, irritatie en puistjes en draagt bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid.

Gebruik twee keer per dag. Reinig de huid voor gebruik met een milde reinigingsgel. Breng een dunne laag aan op de plekken met acne. Wacht 5-10 minuten tot de gel volledig is opgenomen voor het aanbrengen van enig ander middel. Breng voor het beste resultaat geen andere producten over de Xminerals Acne Gel aan.

Aqua, Sodium Tocopheryl Phosphate, Triethanolamine, Carbomer, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Edta

misschien ook voor u interessant?