Bio Active Care by Mineral Care

Mineral Care heet vanaf nu Bio Active Care by Mineral Care. 

Omvangrijk wetenschappelijk onderzoek en een diepe passie voor de kostbare en waardevolle eigenschappen van de Dode Zee, hebben geleid tot de ontwikkeling van 4 bijzonder effectieve huidverbeteringslijnen, voor alle huidtypen. Innovatieve formules zorgen voor een perfecte reiniging, optimale bescherming en herstellen de huidconditie. Het resultaat is een prachtige gezonde stralende huid.

Pure skin
De basis van elk huidverzorgingsritueel is een zorgvuldige reiniging. Pure Skin biedt u een ruime keuze aan producten die perfect passen bij ieder huidtype én elke lifestyle. Verrijkt met Dode Zee mineralen en een reeks actieve ingrediënten, is deze parabeenvrije lijn ontwikkeld om de huid te reinigen, hydrateren en vitaliseren. 

Hydrolique (voorheen Elements Face)
Een evenwichtige vochtbalans is de basis voor een gezonde huid ongeacht de leeftijd. Dankzij de tweevoudige aanpak voedt HYDROLIQUE™ alle huidtypes, terwijl de natuurlijke vochtbarrièrefunctie van de huid wordt hersteld. Door het combineren van botanische zaadoliën, algenextracten, Dode Zeemineralen en geselecteerde actieve ingrediënten, laten de unieke parabeenvrije HYDROLIQUE™-formules de huid soepel en optimaal gehydrateerd aanvoelen.

Recoverage (voorheen Spa Facial)
Slimme huidverzorgingsroutines kunnen niet vroeg genoeg beginnen.

Een complex van mineralen, vitaminen en botanische extracten beschermt de huid op cellulair niveau tegen de negatieve invloeden van vervuiling, zon en de factor tijd.

Perfection (voorheen Bio Active Care)
Perfection bereidt de huid, diepgaand bij de basis, voor op een perfecte uitstraling, door gespannen gelaatsspieren te ontspannen en te verzachten. De huid is gevoed, gehydrateerd en wordt intensief geregenereerd.

Geavanceerde formules gaan de strijd aan met de eerste tekenen van fijne lijntjes, door het verbeteren van de elasticiteit van de huid en het stimuleren van de celvernieuwing.  

Geschikt voor alle huidtypen, ook voor een gevoelige huid.