Bio Active Care Recoverage

Recoverage™

De lijn voor intensief huidherstel en een powerboost voor de celvernieuwing

Mineral Care introduceert de nieuwe, geavanceerde anti-aging lijn RECOVERAGE™. Deze innovatieve formules zijn speciaal ontwikkeld om de rijpere huid intensief te herstellen, hydrateren en beschermen. De producten zin ontwikkeld op basis van natuurlijke ingredienten, die de celvernieuwing heel krachtig stimuleren en het verouderingsproces effectief vertragen.

De Bio Active Care-lijn is een wetenschappelijk onderzochte, non-invasieve verzorgingslijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om de ‘tekenen des tijds’ genadeloos te bestrijden, voor een langdurig jeugdige toekomst van de huid. De dermatologisch geteste producten zijn geschikt voor alle huidtypes waarbij verbetering gewenst is, maar in het bijzonder voor de rijpere huid. De lijn is er, voor iedereen die zonder ingrijpende operaties of botox-injectes, het maximale uit de huid wil halen.

Previlient™, hyaluronzuur en power antioxidanten

Alle producten binnen de nieuwe RECOVERAGE™-lijn bevatten als key-ingredie╠łnt Previlient™. Dit is een cocktail van de natuurlijke ingredienten pure Ribose en Artemia-extract. Deze combinatie stimuleert een gezonde celvernieuwing en heeft een krachtige anti-ageing effect. De toegvoegde hyaluronzuur, moisturizers en Dode Zeemineralen versterken en ondersteunen de natuurlijke vochtbalans van de huid. Een synergetische mix van de power antioxidanten Vitamine C, E en Groene Thee-extract beschermen de huid zowel van binnenuit als van buitenaf.