S.O.S droge huid!

S.O.S droge huid!

Het is bijna herfst in ons land en het weer wordt steeds wisselvalliger. Voor je huid kan het contrast tussen de koele temperaturen en wind buiten en de toenemende warmte binnen echter tot een droog en trekkerig gevoel leiden, een droge huid. Vooral na een lange dag buiten merk je dit ’s avonds goed. De Bio Active Care HYDROLIQUE™-lijn bevat een aantal intensief hydraterende producten die het natuurlijke vochtgehalte weer aanvullen. Je huid voelt hierna weer comfortabel, zacht en aangenaam soepel aan.

Een droge huid is een veel voorkomend probleem, zeker tijdens herfst en wintermaanden. Dit wordt veroorzaakt door een verminderde barrièrefunctie van de huid. Wat leidt tot vochtverlies en tot een vermindering van het vocht bindende vermogen. Een droge huid is namelijk niet in staat om lipiden (vetten) te binden, waardoor de huid strak, oncomfortabel en trekkerig aanvoelt. Bovendien ziet een droge huid er vaak veel ouder uit. Denk maar eens aan het spreekwoordelijke verschil in uiterlijk tussen een sappige druif of een verdroogde krent…

De H van hydratatieherstel

Een droge huid verliest ook het vermogen om goed te functioneren. De kans op beschadigingen door de zon en vroegtijdige veroudering wordt dan groter. Tevens neemt het risico op infecties toe. Ook is het voor de droge huid bijna onmogelijk om werkstoffen te binden en wordt de huid daardoor heel gevoelig voor tal van ongemakken. Een droge huid heeft een dagelijkse verzorging nodig die de natuurlijke huidbarrière en het verminderde vochtvasthoudende vermogen herstelt. De  HYDROLIQUE™-lijn van Bio Active Care is daarop hét antwoord!

De H van HYDROLIQUE™

Een verzorgingslijn voor de ideale vochtbalans en hydratatie van ieder huidtype.
Een verzorgingslijn voor de ideale vochtbalans voor ieder huidtype.

Een evenwichtige vochtbalans is de basis voor een gezonde huid, ongeacht welke leeftijd je hebt. Dankzij de tweevoudige aanpak voedt HYDROLIQUE™ alle denkbare huidtypes, terwijl de natuurlijke vochtbarrièrefunctie van je huid wordt hersteld. Door het combineren van botanische zaadoliën, algenextracten, Dode Zeemineralen en geselecteerde actieve ingrediënten, laten de unieke HYDROLIQUE™-formules je huid weer binnen n0-time soepel en gehydrateerd aanvoelen.

Wat is Pentavitin en wat doet dit voor je huid? 

Eén van de belangrijkste ingrediënten is de geavanceerde werkstof Pentavitin. Pentavitin is een 100% natuurlijk complex op basis van planten. Door de unieke samenstelling kan deze werkstof zich binden aan je huid eigen proteïnen. Hierdoor wordt de natuurlijke vochtbalans van je huid, zowel aan de oppervlakte als in de dieper gelegen huidlagen, hersteld. Deze geavanceerde werkstof maakt als het ware een vochtreservoir in je huid aan, dat tot wel 72 uur voor een diepe hydratatie zorgt. Het verbetert de celstofwisseling en brengt je huid weer in balans. Binnen twee weken staat dit garant voor een voelbare én zichtbare verbetering. Je huid voelt weer aangenaam zacht, glad en soepel aan. 

‘Hydro Glow’-producten voor een opvallend stralende huid

De Bio Active Care HYDROLIQUE™lijn bestaat uit 5 producten:

Alle formules hebben als eerste twee woorden in hun productnaam ‘Hydro Glow’ en dat is niet voor niets. Ze zorgen er namelijk stuk voor stuk voor, dat je huid, naast het opnieuw verkrijgen van een optimale natuurlijke vochtbalans, intens gaat stralen!

Geef een reactie

Sluit Menu