CARBOXY CO2 new!

De exclusieve CITY NAP-product lijn in combinatie met Carboxy CO2 zorgt voor een uitgebreide, ultramoderne huidverzorgings- oplossing. Carboxy Therapy wordt beschouwd als een van de meest effectieve en veilige behandelingen in de moderne professionele esthetiek.

Zoals veel van deze behandelingen, is ook deze methode afkomstig uit het medische veld. Carboxy staat voor kooldioxide, een zuurstofbehandeling. De nieuwste toepassing kooldioxide is een revolutionair masker om de huid jonger te maken en van zuurstof te voorzien.

Wanneer de huid te weinig zuurstof heeft, kunnen de cellen niet functioneren. Dit betekent dat de huid minder snel herstelt (van bijv.-zonschade) en er minder nieuwe cellen aangemaakt worden. Hierdoor is de huid onvoldoende beschermd tegen interne en externe schadelijke invloeden. Door de huid te voorzien van zuurstof, gaan de huidfuncties beter werken. Zo is de huid beter beschermd en heeft het een betere doorbloeding. Een goede doorbloeding zorgt op haar beurt weer voor meer toevoer van voedingsstoffen naar de huid.

Zuurstof houdt de huid jong. Het zorgt ervoor dat collageen en elastische vezels worden aangemaakt en laat de huid weer stralen.

De actieve ingrediënten kalmeren roodheid, verminderen tekenen van veroudering en brengen de productie van talg in evenwicht terwijl ze de huid voeden en hydrateren.

Voor welke huidproblemen is de Carboxy therapie zeer geschikt:

• Vale teint en een vermoeide doffe huid • Slappe gezichtscontouren • Rimpels en lijnen • Droge huid • Donkere kringen en wallen • Grove poriën