ESTER C

ESTER C

Een behandellijn met een hoge concentratie Vitamine C en amandelzuur voor het stimuleren van de biologische huidactiviteit. De ESTER C fruitzuurpeeling is ideaal voor het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de huidtextuur, pigmentvlekken verzachten en het geven van een algehele jongere uitstraling aan de huid! Geschikt voor alle huidtypen en inzetbaar voor: (acne) littekens, anti-aging, hyperpigmentatie, grove poriën.

Wat doet Vitamine C voor de huid?
Vitamine C wordt beschouwd als één van de hoekstenen van de activiteit van de huidcel. In je huid zorgt Vitamine C voor het stimuleren van de onafhankelijke productie van collageen, het behoud van elasticiteit en het voorkomt een vermoeide huid. Een onmisbare vitamine voor de huid dus!

Door middel van de fruitzuurpeeling van ESTER C kan de huid op een effectieve manier verrijkt worden met vitamine C.

Wat is een fruitzuurpeeling?

Fruitzuurpeelings zijn peelings met een kleinere molecuul die dieper de huid binnen dringen en minder hersteltijd nodig hebben. Het zijn ideale peelings voor onder andere het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en het verzachten van pigmentvlekken. ESTER C bestaat uit vitamine C-derivaten. Dit zijn wateroplosbare vitaminen die niet in het menselijk lichaam kunnen worden aangemaakt.

Amandelzuur
De ESTER C peeling heeft een hoog percentage amandelzuur. Amandelzuur is een zacht zuur dat vernieuwingsprocessen in de dermis-laag bewerkstelligt. Het verbetert het metabolisme, stimuleert de natuurlijke processen in de huid en helpt bij het creëren van een gezonde en stralende huid.

Huidverbeterende effecten van ESTER C:

• Werkt effectief tegen vrije radicalen en vroegtijdige veroudering.

• Versterkt de celwanden.

• Helpt bij het afbreken van melaninevlekken.

• Stimuleert de productie van fibroblasten in de huid.

• Vermindert rimpels veroorzaakt door straling of droogte.

• Verhoogt het vochtgehalte in samenhang met hyaluronzuur in de huid.

• Vermindert verlies van elasticiteit en verstevigd de huid.

Ester C wordt snel opgenomen zonder huidreacties.

✓ Dermatalogisch getest ✓ Klinisch getest ✓ Actieve ingrediënten ✓ Paraben-vrij ✓ SLS-vrij ✓ 100% anti-allergene geurstoffen