Doe je mee?

Advanced Massage Masterclass (vervolg Buccal massage masterclass)

Advanced Massage Masterclass (vervolg Buccal massage masterclass)

Buccal Massage staat ook wel bekend als de ‘facelift massage’ en de ´favouriete facial van J.Lo en Meghan Markle’. Buccal, afgeleid van het Latijnse woord bucca wat wang betekend, is de techniek waarbij de spieren diep in de wang en het kaakgebied worden gemasseerd om te ontspannen, de bloedsomloop te verbeteren en natuurlijk een jeugdig ogende huid te bevorderen. Het ultieme facelift-alternatief zonder onder het mes te gaan. De massage vermindert emotionele blokkades en stress in het gezicht.

De advanced training combineert meerdere massagetechnieken en bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte, deze wordt gegeven in een kleine groep. Deelnemers oefenen de bindweefsel massagetechnieken hierbij op elkaar. Na deze training zal je de massage in je eigen salon en behandelingen kunnen toepassen.

Glowingskinmaster Nadia Elirie:
Nadia Elerie is al meer dan 20 jaar in de skincare branche werkzaam. Eerst als succesvol saloneigenaar, en sinds 10 jaar als Skincare trainer. Inmiddels zijn haar cursussen uitgegroeid tot een waar begrip in de wereld van professionele trainingen in de beautybranche.

Trainer: Glowingskinmaster Nadia Elerie
Tijd: 12:15 – 16:30
Kosten: € 225,- incl. lunch
Wanneer je depositair bent van Mineral Skin Cosmetics kan je deze masterclass tegen het gereduceerde tarief van €155,- volgen.

Let op: de Buccal Massage advanced training is een vervolg op de Buccal Massage Masterclass training en alleen te volgen indien je hierbij aanwezig was.