Meer info & inschrijven

GIGI Live Event & Lancering Texture 23 Okt

GIGI Live Event & Lancering Texture 23 Okt

LAUNCH PARTY

Programma:
9:30 – 10:00 Inloop en feestelijk welkom met koffie/ thee
10:00 – 11:00 Theorie training Texture Michal Halili
11:00 Demonstratie behandeling door Michal via zoom
Aansluitend Lunch
13:00 Demo-behandeling in showroom
14:00 Afsluiting

Over TEXTURE

Deze nieuwe lijn van GIGI gericht op het versterken, egaliseren en behouden van de huidtextuur. Daarnaast stimuleert deze lijn het behoudt van het gezonde microbioom van de huid. TEXTURE combineert vijf actieve biotechnologische ingrediënten in een groene, veganformule.

Texture heeft speciale aandacht voor de gevoelige oog- en nekzone en is hiervoor perfect als prachtige Glow behandeling voor de feestdagen. Deze behandeling kun je inzetten in het bijbehorende protocol of in combinatie met bestaande GIGI behandelingen.
De behandeling van de oogzone is gericht op het bestrijden van donkere kringen, wallen en het hydrateren en verzorgen van de vochtarme/droge huid rondom de ogen. Voor de nekzone is speciale aandacht voor het verstevigen en het behandelen van fijne lijntjes en rimpels.

Voor de behandeling van de oog- en nekzone wordt gewerkt met het zeer milde lactobionzuur (PHA), ook wel bekend als de nieuwe generatie AHA.

Texture biedt een mooie en zeer complete en toegankelijke behandeling die op meerdere manieren ingezet kan worden. De lijn is inclusief een 5-tal retailproducten (dag/nacht/oog/serum/ toner) voor de juiste opvolging thuis.

Locatie: Patroonstraat 1, Nijkerk
Tijd: 09:30-14:00 incl. lunch
Inschrijfkosten: € 25,- Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je factuur als je producten meeneemt deze dag.