GIGI Cosmetic

GIGI Cosmetic


GIGI Cosmetic Laboratories werd in 1957 opgericht door wijlen de heer Eliezer Landau. Mr. Landau's doel was om Gigi Cosmetic Laboratories te vormen tot het meest toonaangevende professionele cosmeticabedrijf in Israël. Het motto van toen is hetzelfde motto als vandaag de dag;

"Je bent bij Gigi in goede handen" 

Geloofwaardigheid, professionaliteit, innovatie en loyaliteit zijn GIGI's geheim voor succes.

Gigi Cosmetic Laboratories richt zich op moderniteit. De ontwikkeling van haar producten is gebaseerd op "High-Tech" geavanceerde actieve cosmetologie, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en speciale technieken, die effectieve en zichtbare resultaten bieden. Alle producten van Gigi Cosmetic Laboratories zijn bio-compatibel (d.w.z. geformuleerd met stoffen die equivalent zijn aan de huid), en getest onder de meest prestigieuze dermatologische instituten ter wereld.

Bij Mineral Skin Cosmetics hebben we drie lijnen van GIGI Cosmetics:

VITAMIN E

Een productlijn gebaseerd op Vitamine E.  Vitamine E is een belangrijke antioxidant. Ze neutraliseert vrije radicalen in de cellen, biedt bescherming bij zonbeschadiging en andere schadelijke externe factoren, en vertraagt het verouderingsproces. De producten uit deze lijn beschermen de natuurlijke vochtbalans van de huid en zorgen ervoor dat het bindweefsel sterk en veerkrachtig blijft.

ESTER C 

GIGI Ester C biedt een professionele instituutbehandeling, Met 3 verschillende peelings ga je effectief de strijd aan tegen huidveroudering, hyperpigmentatie en onzuiverheden. De peelings zijn ook geschikt voor de gevoelige en de gekleurde huid. 

Het Ester C programma bestaat uit 3 verschillende peelings op basis van Vitamine C voor o.a. de gevoelige -, onzuivere/vette -, droge en verouderde huid. De peelings zijn ook geschikt voor de gevoelige en de gekleurde huid. Met de peelings ga je effectief de strijd aan tegen huidveroudering, hyperpigmentatie en onzuiverheden.

NUTRI-PEPTIDE

Technologische en natuurlijke ingrediënten worden gecombineert voor snelle en optimale resultaten op het gebied van anti-aging.

NUTRI PEPTIDE combineert natuurlijke ingrediënten met de meest geavanceerde biotechnologische ingrediënten. Hun innovatieve, laagmoleculaire componenten worden in de huid verwerkt en bevorderen en stimuleren de vernieuwing van de huid en de processen voor het natuurlijk functioneren.

SUN CARE

GIGI Sun Care beschermt de huid tegen UV-A en UV-B.
De Sun Care productlijn is gebaseerd op een unieke formule die 90% tot 100% van de schadelijke UV stralen blokkeert. Alle producten uit de Sun Care lijn zijn hypoallergeen en voldoen aan de Australische standaard.

 ✓ Dermatologisch getest ✓ Klinisch getest ✓ Hypoallergeen ✓ Parabenenvrij  ✓ Actieve ingrediënten