Laatste nieuws Mineral Skin Cosmetics

December 2019


NEW YEARS EVENT 2020

Meld je aan voor het New Year's Event op zaterdag 18 januari 2020

Nieuwe orderformulieren

In verband met gestegen grondstof en verpakkingsprijzen zijn we genoodzaakt de prijzen van een aantal producten binnen de Xminerals lijn licht te wijzigen. 

Tot en met 31 januari 2020 gelden nog de huidige prijzen.

De nieuwe orderformulieren zijn hier te downloaden.

Gesloten tussen kerst en nieuwjaar

Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten van 24 december t/m 1 januari. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen! 

Verwen- en relaxdag

Gezien de datum op  maandag 10 februari zo snel vol was, hebben wij een extra datum ingepland op maandag 9 maart. Hiervoor zijn ook al aanmeldingen, wacht dus niet te lang als je er bij wil zijn op deze exclusieve dag. Aanmeldien kan via info@miscos.nl

 

 

 

 

 

 

 

November-actie

Deze maand 50% korting op het serum bij aankoop van een dagcrème van dezelfde lijn. Bij tbesteding vanaf € 150,-  ontvang je eenmalig* gratis jouw plexi-toonbankdisplay met product plaatje en huidige actie-flyer!

De toonbankdisplay is verwisselbaar. Dit betekent dat je afwisselend verschillende acties en producten hierin kan tonen. 

Download de afbeelding voor je sociale media kanalen hier om de actie extra onder de aandacht te brengen in jouw salon.

- Facebook afbeelding

- Instagram afbeelding

1 november 2019

Een CADEAU voor jou!

Alléén deze maand ontvang je bij aankoop vanaf € 500,- de unieke Dode Zee Spa & Wellness box t.w.v. € 69,50 CADEAU! 

Bevat de limited edition BAC en Xminerals badjas (model lang) en body-box Mineral Care

1 augustus 2019

New for Man

Nieuw van GIGI: Aftershave Balm & Moisturizer 2 in 1! De GIGI MAN-ingrediënten zijn geselecteerd op hun geschiktheid voor mannelijke huideigenschappen en het specifieke soort verzorging. Vanaf vandaag beschikbaar!

25 juli 2019

Nieuwe producten Nutri-Peptide

De Nutri-Peptide lijn is uitgebreid met het Vitality Serum in 120 ml salonverpakking en de Nutri-Peptide Eye Countour crème in verkoopverpakking.

1 juli 2019

After Summer Event

Zaterdag 7 september vindt het jaarlijkse After Summer Event plaats.
Deze dag:
- Een interessante workshop vol praktische tips door Rosa Strategier van Skin Color Cosmetics©! Skin Color Cosmetics is een minerale make-up merk wat zich gespecialiseerd heeft in het afstemmen van make-up aan het kleurenpalet van de klant.
- Presentatie van de nieuwste producten en behandelingen: o.a de nieuwe Xminerals Acnegel, 2in1 GIGI Aftershave balm en Moisturizer for MEN, de nieuwe Nutri-Peptide lijn.
- Loterij: WIN de revolutionaire GIGI 3D HYALU FILL Eye Cream t.w.v 119,-.

Programma:
10.30 - 11.00 Ontvangst met koffie/ thee
11.00 - 12.30 Workshop Skin Color Cosmetics
12.45 - 13.45 Cash & Carry / Lunch
13.45 - 14:30 Presentatie noviteiten & loterij win de nieuwe 3d Hyalu Fill
14:30 - Afsluitende borrel

Daarnaast deze dag een aantal exclusieve aanbiedingen en 10% korting op het hele assortiment. Zorg dat je erbij bent. Meld je vóór 31 augustus aan via info@miscos.nl

9 mei 2019

Vliegkilometers

Sinds 1 april 2018 ontvang je voor elke 100 euro besteding 70 vliegkilometers. Met deze vliegkilometers kan gespaard worden voor de Studiereis naar de Dode Zee die later deze maand plaats vindt, maar ook als je hier niet bij bent kan jij iets met deze gespaarde vliegkilometers doen. 

Vandaag is er een brief naar je op de bus gedaan die je alles uitlegt over wat je kan doen met je gespaarde vliegkilometers. Officieel liep de spaaractie af bij aanvang van de studiereis, maar het goede nieuws is dat ook na de reis is er de mogelijkheid om door te blijven sparen. Hiermee komt de eindejaarsbonus te vervallen. Lees deze brief goed door voor alle details. 

Mocht je de brief niet ontvangen hebben of kwijt zijn, kan je hier nogmaals alles nalezen. 

7 mei 2019

Binnenkort de mogelijkheid om kennis te maken met onze nieuwe, prachtige GIGI Anti-Aging salon behandeling: Nutri-Peptide!

Nutri-Peptide werkt volgens het concept van fotomodulatie met een microscopische capsule Photoglow. De huid wordt hierbij op een effectieve manier van een energieinjectie voorzien. Hierdoor kunnen indrukwekkende resultaten behaald worden op het gebied van anti-aging.
De instituutbehandeling is effectief inzetbaar voor:
- de gedehydrateerde huid
- verbetering huidelasticiteit 
- fijne lijntjes en rimpels
- pigmentvlekken
- bij stevigheidsverlies en doffe huid

De producten en meer info vind je hier. Bestel de gratis consumentenflyer hier

Eerste trainingsmogelijkheid nieuwe Nutri-Peptide lijn:

- Maandag 17 juni (regio zuid op locatie)

- Donderdag 20 juni (locatie Patroonstraat Nijkerk)

2 april 2019

Vandaag of gisteren heb je als het goed een brief van ons ontvangen thuis. Hierin vind je jouw persoonlijke kortingscode te verzilveren bij je volgende bestelling vóór 15 april te besteden. Profiteer van maximaal voordeel door te kiezen voor een van de prachtige beurspakketten van dit jaar: Aquamarijn, Smaragd, Parel of Saffier!

6 maart 2019

Beauty Trade Festival

Bestel jouw kaarten voor het Beauty Trade Special op 6,7 en 8 april en gebruik de Mineral Skin Cosmetics kortingscodeJ3WG97.
Wij verwelkomen je graag op onze stand 08F010 op één van deze dagen om je de unieke Virtual Reality ervaring van de Dode Zee te laten ervaren!  

Nieuw Ester C folder! 

Er is een prachtige nieuwe folder* beschikbaar speciaal voor jouw klanten om de huidverbeterende Ester C fruitzuurpeeling te promoten. Ook voor het voorjaar is dit een prachtige behandeling om (extra) onder de aandacht te brengen. Inzetbaar voor: (acne) littekens, anti-aging, hyperpigmentatie, grove poriën. Met de verschillende peelings is ieder huidtype behandelbaar.

Heb je deze mooie behandellijn nog niet in jouw salon? Kom langs bij een refreshment training en laat je informeren. 

Bestel de consumenten folder hier

*leverbaar vanaf 11 maart

1 februari 2019 


Wegens vele vraag is de Hydra Micro Peeling is opnieuw verkrijgbaar in salonverpakking! De Hydra Micro Peeling is een milde peeling die door de werkzame bestanddelen zorgt voor een intensieve dieptereiniging. 

Alléén in februari geldt hierbij een herintroductiekorting van 25%!