Laatste nieuws Mineral Skin Cosmetics

9 mei 2019

Vliegkilometers

Sinds 1 april 2018 ontvang je voor elke 100 euro besteding 70 vliegkilometers. Met deze vliegkilometers kan gespaard worden voor de Studiereis naar de Dode Zee die later deze maand plaats vindt, maar ook als je hier niet bij bent kan jij iets met deze gespaarde vliegkilometers doen. 

Vandaag is er een brief naar je op de bus gedaan die je alles uitlegt over wat je kan doen met je gespaarde vliegkilometers. Officieel liep de spaaractie af bij aanvang van de studiereis, maar het goede nieuws is dat ook na de reis is er de mogelijkheid om door te blijven sparen. Hiermee komt de eindejaarsbonus te vervallen. Lees deze brief goed door voor alle details. 

Mocht je de brief niet ontvangen hebben of kwijt zijn, kan je hier nogmaals alles nalezen. 

7 mei 2019

Binnenkort de mogelijkheid om kennis te maken met onze nieuwe, prachtige GIGI Anti-Aging salon behandeling: Nutri-Peptide!

Nutri-Peptide werkt volgens het concept van fotomodulatie met een microscopische capsule Photoglow. De huid wordt hierbij op een effectieve manier van een energieinjectie voorzien. Hierdoor kunnen indrukwekkende resultaten behaald worden op het gebied van anti-aging.
De instituutbehandeling is effectief inzetbaar voor:
- de gedehydrateerde huid
- verbetering huidelasticiteit 
- fijne lijntjes en rimpels
- pigmentvlekken
- bij stevigheidsverlies en doffe huid

De producten en meer info vind je hier. Bestel de gratis consumentenflyer hier

Eerste trainingsmogelijkheid nieuwe Nutri-Peptide lijn:

- Maandag 17 juni (regio zuid op locatie)

- Donderdag 20 juni (locatie Patroonstraat Nijkerk)

2 april 2019

Vandaag of gisteren heb je als het goed een brief van ons ontvangen thuis. Hierin vind je jouw persoonlijke kortingscode te verzilveren bij je volgende bestelling vóór 15 april te besteden. Profiteer van maximaal voordeel door te kiezen voor een van de prachtige beurspakketten van dit jaar: Aquamarijn, Smaragd, Parel of Saffier!

6 maart 2019

Beauty Trade Festival

Bestel jouw kaarten voor het Beauty Trade Special op 6,7 en 8 april en gebruik de Mineral Skin Cosmetics kortingscodeJ3WG97.
Wij verwelkomen je graag op onze stand 08F010 op één van deze dagen om je de unieke Virtual Reality ervaring van de Dode Zee te laten ervaren!  

Nieuw Ester C folder! 

Er is een prachtige nieuwe folder* beschikbaar speciaal voor jouw klanten om de huidverbeterende Ester C fruitzuurpeeling te promoten. Ook voor het voorjaar is dit een prachtige behandeling om (extra) onder de aandacht te brengen. Inzetbaar voor: (acne) littekens, anti-aging, hyperpigmentatie, grove poriën. Met de verschillende peelings is ieder huidtype behandelbaar.

Heb je deze mooie behandellijn nog niet in jouw salon? Kom langs bij een refreshment training en laat je informeren. 

Bestel de consumenten folder hier

*leverbaar vanaf 11 maart


1 februari 2019 6 maart 2019


Wegens vele vraag is de Hydra Micro Peeling is opnieuw verkrijgbaar in salonverpakking! De Hydra Micro Peeling is een milde peeling die door de werkzame bestanddelen zorgt voor een intensieve dieptereiniging. 

Alléén in februari geldt hierbij een herintroductiekorting van 25%!