Welkom bij Mineral Skin Cosmetics

Anti-acnepakket

Een effectieve aanpak van Acne!

Wanneer je last hebt van acne is het belangrijk de juiste verzorging voor je huid te hebben. Hiervoor stelde Xminerals producten samen die speciaal geschikt zijn wanneer je last hebt van acne. Deze thuisverzorgingsproducten zijn er op gericht om zo snel mogelijk resultaat te zien en van de symptomen af te komen....[lees verder]

3|D Eye Power Cream

Deelnemer Beauty Product of the Year 2020

Een oplossing voor wallen, donkere kringen en zwelling! Deze oogcrème heeft het allemaal in zich! Zien = Geloven! Ervaar het zelf en breng je stem uit op 4, 5 of 6 april op de Beauty Trade Special 2020!...[lees verder]

De Dode Zee en Zwitserse biotechnologie als rijke bron voor huidverbetering! 


Al meer dan 20 jaar biedt Mineral Skin Cosmetics een exclusief, gevarieerd programma voor huidverbetering met kostbare ingrediënten uit de Dode Zee en natuurlijke plantenextracten. Onze geavanceerde cosmeticamerken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën in perfecte synergie en met respect voor de natuur.

De formules zijn stuk voor stuk ontwikkeld om het maximale individuele resultaat te bereiken op het gebied van zichtbare en voelbare huidverbetering. Met onze exclusieve cosmeticamerken Bio Active Care by Mineral Care, GIGI Cosmetics en het private label Xminerals biedt Mineral Skin Cosmetics een gevarieerd programma voor huidverbetering.

Om de huidverzorging compleet te maken heeft Mineral Skin Cosmetics ook een ruim assortiment aan Body en Spa producten.

Waardevolle ingrediënten uit de Dode Zee, natuurlijke plantenextracten, aromatische oliën en de meest nieuwe werkstoffen uit de Zwitserse biotechnologie creëren, naast een gezonde, stralende en langdurig jeugdige huid, tevens een gevoel van wellness en totale well-being! 

De Dode Zee, de grootste natuurlijke SPA ter wereld!

De Dode Zee, gelegen op het laagste punt van de aarde (ruim 400 meter onder de zeespiegel), is de grootste natuurlijke SPA ter wereld! Het zoute water en de modder in deze bijzondere zee bevatten maar liefst meer dan 35 verschillende, heilzame mineralen, spoorelementen en uitzonderlijk voedingsrijke algen. Deze unieke, 100% natuurlijke samenstelling heeft tal van therapeutische en huidverbeterende eigenschappen ten aanzien van het hydrateren, voeden, remineraliseren en vitaliseren van de huid.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij 350 gerenommeerde schoonheidsinstituten in Nederland en via de webshop. Voor een persoonlijk en deskundig advies, kunt u terecht bij een instituut bij u in de buurt.