NP Instant Moisturizer for Dry Skin

Anti-aging moisturizer

GIGI Cosmetic | 71280 | 50 ml

Een hydraterende crème die verrijkt is met  ingrediënten die essentieel zijn bij het opbouwen van een goede vochtreserve voor de huid. De crème bevat een uniek complex dat licht omzet in energie. De capsules van algenextract omhuld door een peptide geleider stimuleren de creatie van energie die essentieel is voor de vernieuwing van collageenvezels.

€ 59,50
  • Productinformatie
  • Gebruiksadvies
  • Ingrediënten

Een hydraterende crème die is verrijkt met  ingrediënten die essentieel zijn bij het opbouwen van een goede vochtreserve voor de huid. De crème bevat een uniek complex dat licht omzet in energie. De capsules van algenextract omhuld door een peptide geleider stimuleren de aanmaak van energie die essentieel is voor de vernieuwing van collageenvezels. Het complex bevat een lichtgewicht natuurlijk polysacharide, dat een verscheidenheid aan huidfuncties verbetert, het vochtgehalte onmiddellijk verhoogt en de natuurlijke vochtverdamping voorkomt.

Masseer de crème in op een gereinigde huid, totdat deze volledig door de huid  is opgenomen. Breng de crème opnieuw aan op het moment dat de huid trekkerig of droog aanvoelt.

Water, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoat, Glyceryl Stearate SE, Propanediol, Cocoa (Theobroma Cacao) Seed Butter, Galactoarabinan, Cetearyl Ethylhexanoate, Hydroxyethyl Urea, Heptapeptide-15 Palmitate, Chlorella Vulgaris Extract, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Phenylpropanol, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer , Polyvinyl Alcohol ,Cetearyl Glucoside, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Fragrance, Chlorphenesin, Glyceryl Polycrylate, Glucose, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol , Sodium Hydroxide, Geraniol, Linalool.


misschien ook voor u interessant?