NUTRI-PEPTIDE

NUTRI PEPTIDE

Technologische en natuurlijke ingrediënten worden gecombineert voor snelle en optimale resultaten op het gebied van anti-aging.

Door de jaren heen neemt de energie van de cellen (ATP) die nodig is om de natuurlijke structuur van de huid te ondersteunen aanzienlijk af. Als gevolg hiervan verliest de huid geleidelijk zijn vermogen om het verouderingsproces te vertragen wat leidt tot rimpels, uitdroging en een ruwere structuur.Vandaag de dag is het duidelijk dat er een directe verbinding bestaat tussen het onderhouden van het regeneratieve proces van de cellen (fibroblasten) en een gladde, stevig uitziende huid. De NUTRI PEPTIDE behandeling speelt hier op in.

NUTRI PEPTIDE is effectief inzetbaar bij: droge huid, verminderde huidelasticiteit, fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, stevigheidsverlies en doffe huid.

Vernieuwing van binnenuit

NUTRI PEPTIDE combineert natuurlijke ingrediënten met de meest geavanceerde biotechnologische ingrediënten. Hun innovatieve, laagmoleculaire componenten worden in de huid verwerkt en bevorderen en stimuleren de vernieuwing van de huid en de processen voor het natuurlijk functioneren.

X50 Photoglow
Het belangrijkste actieve bestanddeel van Nutri Peptide is de X50 Photoglow, een capsule van slechts 220 nanometer (INCI: Lactic Acid/ Glycolic Acid Copolymer, Chlorella Vulgaris Extrakt, Phenylpropanol, Polyvinyl Alcohol, Heptapeptide-15 Palmitate). Deze capsule is omhuld in een polymere schaal met verbindende peptiden. De peptiden herkennen de receptoren op de huidcellen (fibroblasten), verbinden ze en laten het actieve ingrediënt in elke capsule oplossen in de cellen.

Een energieinjectie voor de huid

De X50 Photoglow als cosmetische drone werkt volgens het principe van fotomodulatie. Fotomodulatie bestaat uit het gebruik van lichtstralen als energiebron voor de behandeling van de huid. De energie wordt geactiveerd in de huidlagen en initieert de processen die de functies en het uiterlijk van de huid verbeteren. Een ware energieinjectie voor de huid.

Andere belangrijke actieve anti-aging werkstoffen zijn onder meer:

LaraCare: Een natuurlijk, zacht, ingrediënt. Wordt snel opgenomen, voorkomt verdamping van natuurlijk vocht verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid, verzacht en behandelt rimpels en versterkt de natuurlijke barrières van de huid.

Hentowhite: Gebaseerd op een Resorcinol-derivaat. Een factor in het verminderen van melanineproductie en het verhelderen van bestaande pigmentvlekken, zonder de huid te irriteren.

Sabiwhite: Een innovatief verlichtingscomplex dat rechtstreeks op het tyrosine-enzym wordt geactiveerd. Dit enzym is verantwoordelijk voor de aanmaak van donkere melanine in de melanocytcellen in de dermis-laag.

Rendens'In: Extract van de guggulplant. Verhoogt het natuurlijke gehalte aan hyaluronzuur in de huid en voorkomt de vorming van rimpels als gevolg van uitdroging. Vult rimpels van binnenuit op voor een gladdere, meer uniforme look.

Hyaluronzuur: Een prachtige bron van hydratatie vanwege zijn vermogen om 1000 keer zijn eigen gewicht in water te adsorberen.

Een NUTRI PEPTIDE behandeling bevordert het gladde, gezonde en levendige uiterlijk van de huid en dankzij de unieke toedieningsmethode biedt het maximale behandelingsresultaten in een minimum van tijd.

Innovatieve ingrediënten met een laag moleculair gewicht werken synergetisch samen met natuurlijke processen en creëren huidactiviteit in alle huidlagen waardoor jouw huid weer gaat stralen van binnenuit.

✓ Dermatalogisch getest ✓ Klinisch getest ✓ Actieve ingrediënten ✓ Paraben-vrij ✓ SLS-vrij ✓ 100% anti-allergene geurstoffen