Onze voordelen

Veilig online betalen
Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij een van de banken die ondersteund worden door iDEAL, kunt u snel en gemakkelijk online betalen via uw eigen bank. Wanneer u de bestelling heeft geplaatst, selecteert u als betaalmethode iDEAL en komt u in uw eigen betalingsomgeving terecht. Het bedrag wordt onmiddellijk van uw rekening afgeschreven, van Mineral Skin Cosmetics ontvangt u enkele ogenblikken later een bevestigingsmail. 

Heeft u meer vragen over iDEAL, of wilt u ook met iDEAL betalen, neemt u dan contact op met uw eigen bank of ga naar www.ideal.nl.

Geen proefdieren
De geavanceerde huidverbeteringsmerken van Mineral Skin Cosmetics zijn ontwikkeld in perfecte synergie en met respect voor de natuur. Zowel de producten als de ingredienten zijn niet getest op dieren.  

Gratis levering vanaf € 50,-*
Bij besteding vanaf € 50,- neemt Mineral Skin Cosmetics de verzend- en verpakkingskosten voor haar rekening. Wanneer uw winkelmand boven de € 50,- komt vervallen automatisch de verzendkosten. Bij een bestelling onder de € 50,-- bedragen de verzendkosten € 4,95. De bestelling wordt bezorgd door de professionele koeriersdienst DHL.

Voor depositaires gelden andere voorwaarden. Bij bestellingen vanaf € 150,-- zijn de verzend- en verpakkingskosten gratis. Onder de € 150,-- bedragen de verzendkosten € 6,50.

(*geldt alleen voor consumentbestellingen die direct met iDeal worden afgerekend)

Snelle levering
Alle bestellingen worden geleverd door DHL. Bestellingen worden normaliter binnen 48 uur afgeleverd.

Wanneer u niet thuis bent op het moment dat de bezorger uw bestelling komt brengen, laat de bezorgen een notitie achter met daarop de datum en de tijd dat het pakket opnieuw wordt aangeboden. Wanneer dit tijdstip u niet schikt, neemt u dan contact op met DHL. 

Dode Zee mineralen

De Dode Zee, de grootste natuurlijke SPA ter wereld! De Dode Zee, gelegen op het laagste punt van de aarde (ruim 400 meter onder de zeespiegel), is de grootste natuurlijke SPA ter wereld! Het zoute water en de modder in deze bijzondere zee bevatten maar liefst meer dan 35 verschillende, heilzame mineralen, spoorelementen en uitzonderlijk voedingsrijke algen. Deze unieke, 100% natuurlijke samenstelling heeft tal van therapeutische en huidverbeterende eigenschappen ten aanzien van het hydrateren, voeden, remineraliseren en vitaliseren van de huid.