PERFECTION

PERFECTION 


Slimme huidverzorgingsroutines herstellen en rusten toe.

Perfection bereidt de huid, diepgaand bij de basis, voor op een perfecte uitstraling, door gespannen gelaatsspieren te ontspannen en te verzachten. De huid is gevoed, gehydrateerd en wordt intensief geregenereerd. Geavanceerde formules gaan de strijd aan met de eerste tekenen van fijne lijntjes, door het verbeteren van de elasticiteit van de huid en het stimuleren van de celvernieuwing.

Voornaamste ingrediënten:

ARGIRELINE™
Een peptide klinisch getest als een actueel, niet-invasief alternatief voor injecties tegen rimpels. Dit speciale molecuul onderbreekt de spiercontractie-route - veroorzaakt een afname van de huidspanning en een verbetering van het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels

NECTAPURE™
Een krachtig anti-vrije radicalen complex op basis van alpenplantenextracten in combinatie met alpenwater. Een behandeling tegen "stadsstress" veroorzaakt door ongezonde voeding, mentale stress en schadelijke invloeden van het milieu.

REGU – AGE™
Antioxidanten en anti-aging ingrediënten worden gecombineerd om de huid te beschermen, de capillaire circulatie te verbeteren en de huidmatrix te versterken.

✓ Dermatologisch getest ✓ Klinisch getest ✓ Hypoallergeen ✓ Parabenenvrij  ✓ ophtalmologisch getest (firming Eye and Lip cream) ✓ Dode Zeemineralen ✓ Actieve ingrediënten

Life is a balance.
Between running at full speed, taking a leap of faith, and quietly watching the earth spin.
Your face is a compilation of all these moments.
Every dream, every loss, and each success.
Some say, this is a reflection of all your yesterdays.
What we see, are all of your tomorrows.
This is your face. And this is you facing forward.