RECOVERAGE™

RECOVERAGE


Slimme huidverzorgingsroutines beginnen op tijd.

Slimme huidverzorgingsroutines kunnen niet vroeg genoeg beginnen. Een complex van mineralen, vitaminen en botanische extracten beschermt de huid op cellulair niveau tegen de negatieve invloeden van vervuiling, zon en de factor tijd.

De Recoverage lijn is een wetenschappelijk onderzochte, non-invasieve verzorgingslijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om de veroudering van de huid effectief te bestrijden, met als resultaat een langdurig jeugdige en stralende huid. De dermatologisch geteste producten zijn geschikt voor alle huidtypes waarbij verbetering gewenst is, maar in het bijzonder voor de rijpere huid. De lijn is er, voor iedereen die zonder ingrijpende operaties of botox-injecties, het maximale uit de huid wil halen.

De lijn voor intensief huidherstel en een powerboost voor de celvernieuwing

De innovatieve formules zijn speciaal ontwikkeld om de rijpere huid intensief te herstellen, hydrateren en beschermen. De producten zin ontwikkeld op basis van natuurlijke ingredienten, die de celvernieuwing heel krachtig stimuleren en het verouderingsproces effectief vertragen.

Previlient™, hyaluronzuur en power antioxidanten

Alle producten binnen de nieuwe RECOVERAGE™-lijn bevatten als key-ingrediënt Previlient™ (saccharide isomerate). Dit is een cocktail van de natuurlijke ingredienten pure Ribose en Artemia-extract. Deze combinatie stimuleert een gezonde celvernieuwing en heeft een krachtige anti-ageing effect.

Werking en Functie Previlient™

1. Een D-ribose molecuul geëxtraheerd uit maïs samen met een zee-algen zorgt voor verhoogde cellulaire energie 
2. Het opnieuw opbouwen van cellulair energieniveau verbetert de elasticiteit van de huid en helpt tegen de vorming van rimpels 
3. Verbetert de celademhaling

De toegvoegde hyaluronzuur, moisturizers en Dode Zeemineralen versterken en ondersteunen de natuurlijke vochtbalans van de huid. Een synergetische mix van de power antioxidanten Vitamine C, E en Groene Thee-extract beschermen de huid zowel van binnenuit als van buitenaf. 

✓ Parabenenvrij ✓ Hypoallergeen ✓ Dode Zeemineralen ✓ Actieve ingrediënten