Spa Facial/Recoverage

Bio Active Care by Mineral Care

Mineral Care heet vanaf nu Bio Active Care by Mineral Care. De 3 voormalige lijnen Elements Face, Spa Facial en Bio Active Care zijn vernieuwd en ondergebracht in 4 nieuwe lijnen onder de naam Bio Active Care by Mineral Care.

Recoverage by Bio Active Care (voorheen Spa Facial)
Slimme huidverzorgingsroutines kunnen niet vroeg genoeg beginnen. Een complex van mineralen, vitaminen en botanische extracten beschermt de huid op cellulair niveau tegen de negatieve invloeden van vervuiling, zon en de factor tijd.

De lijn voor intensief huidherstel en een powerboost voor de celvernieuwing

De innovatieve formules zijn speciaal ontwikkeld om de rijpere huid intensief te herstellen, hydrateren en beschermen. De producten zin ontwikkeld op basis van natuurlijke ingredienten, die de celvernieuwing heel krachtig stimuleren en het verouderingsproces effectief vertragen.

Previlient™, hyaluronzuur en power antioxidanten
Alle producten binnen de nieuwe RECOVERAGE™-lijn bevatten als key-ingrediënt Previlient™. Dit is een cocktail van de natuurlijke ingredienten pure Ribose en Artemia-extract. Deze combinatie stimuleert een gezonde celvernieuwing en heeft een krachtige anti-ageing effect. De toegvoegde hyaluronzuur, moisturizers en Dode Zeemineralen versterken en ondersteunen de natuurlijke vochtbalans van de huid. Een synergetische mix van de power antioxidanten Vitamine C, E en Groene Thee-extract beschermen de huid zowel van binnenuit als van buitenaf.