Studiereis Dode Zee 2019

Voor wie: Exclusief voor depositaires van Mineral Skin Cosmetics

Wat: Een 6-daagse reis waar we een bezoek brengen en trainingssessies zullen volgen bij een tweetal leveranciers van Mineral Skin Cosmetics nl. bij Intercosma waarvan wij de Bio Active Care en Mineral Care producten betrekken en bij Gigi Cosmetics.

Datum:  22 mei t/m maandag 27 mei 2019 

Voorlopig globaal programma:

Woensdag 22 mei: vlucht Amsterdam – Tel Aviv, overnachting in Tel Aviv.
Donderdag 23 mei: training GIGI in Tel Aviv en rondleiding met presentatie in Intercosma in Ashdod.
Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei: Ervaar de Dode Zee. Naast een ervaringssessie met wellnessbehandelingen aan de Dode Zee, een bezoek aan Masada. Overnachting aan de Dode Zee.
Zondag 26 mei: Bezoek Jeruzalem. ’s Morgens vrij. Bezoek Olijfberg, Gethsemané, lopen door de oude stad, Graftuin en Klaagmuur.
Maandag 27 mei: Terugreis en in de morgen mogelijkheid om inkopen te doen.

Kosten: De prijs van deze geheel verzorgde reis zal € 1195,- bedragen, op basis van een tweepersoonskamer. Het betreft een studiereis en daarom is de deelnameprijs waarschijnlijk geheel of gedeeltelijk aftrekbaar bij uw belastingaangifte.

Om zoveel mogelijk schoonheidsspecialistes in staat te stellen om mee te gaan hebben we een spaarsysteem geïntroduceerd om vliegkilometers te sparen. Voor elke 100 euro die u bij Mineral Skin Cosmetics besteedt, ontvangt u 70 vliegkilometers naar Israël. Elke vliegkilometer is 5 eurocent waard. Op elke factuur die u van ons gaat ontvangen zal vermeld staan hoeveel vliegkilometers u heeft gespaard beginnend op 1 april 2018.

Niet iedereen zal zijn/haar reis dan bij elkaar hebben, maar het bedrag dat u gespaard heeft wordt afgetrokken van de factuur voor de reis.

Aanmeldformulier: Download hier het officiële aanmeldformulier met de voorwaarden. 

Meer informatie via info@miscos.nl of telefonisch via 033- 246 45 32