VIE DE SEL - new!

ONTDEK DE KOSTBAARSTE SCHAT VAN DE DODE ZEE

Op een indrukwekkende 418 meter onder de zeespiegel vormen de betoverende wateren van de Dode Zee de sleutel tot natuurlijke schoonheid. Het uniek hoge zoutgehalte - ongeveer 30%, vergeleken met maar 4% in de oceanen - is nog maar het begin. De Dode Zee bevat maar liefst 26 essentiële mineralen, waarvan er 12 in geen enkele andere zee of oceaan te vinden zijn. Zo vormt de Dode Zee een ware schatkamer voor iedereen die op zoek is naar optimale gezondheid van de huid en onberispelijke schoonheid.

De iconische zwarte modder die aan de oevers van de Dode Zee wordt geoogst, heeft door de eeuwen heen rijke minerale afzettingen verzameld. Zo bevat de modder opmerkelijk hoge niveaus van magnesium, calcium, kalium, strontium, boor en ijzer. Deze mineraalrijke modder zorgt voor een diep reinigende werking, waarbij de poriën effectief worden gezuivert, terwijl overtollige oliën, vuil en make-upresten worden geabsorbeerd.

In tegenstelling tot andere preparaten, die de huid vaak van noodzakelijke hydratatie en voedingsstoffen ontdoen, houdt de modder uit de Dode Zee juist vocht vast. Dit maakt Dode Zee-modder de ideale keuze om veel voorkomende huidproblemen aan te pakken. De fijne, natuurlijke korrel verwijderd moeiteloos oude, vermoeide cellen, waardoor een frisse, jeugdige en stralende huid zichtbaar wordt.

Deze bijzondere eigenschappen zijn slechts enkele van de redenen waarom Dode Zee- behandelingen zo gewild zijn bij ‘s werelds meest exclusieve spa’s en schoonheidsinstituten.

VIE DE SEL: AUTHENTIC MINERAL-RICH SKIN CARE

De genezers van weleer gebruikten Dode Zeezout voor natuurlijke remedies. Vandaag zetten deze aloude tradities zich voort met VIE DE SEL. Spa Cosmetics, al decennia bekend als toonaangevend in de wereld van de Dode Zee-cosmetica, lanceert met trots zijn nieuwste innovatie: Een premium hoogwaardige dagelijkse huidverzorgingslijn die gebruik maakt van de buitengewone minerale krachten van de Dode Zee.

Klassieke behandelingen zijn geperfectioneerd met botanische extracten, authentieke ingrediënten en geavanceerde moderne technologie. Elk professioneel product is zo geformuleerd dat het maximale minerale werkzaamheid biedt voor gezichten lichaam.

VIE DE SEL laat wereldwijd de meest veeleisende klanten in contact komen met de natuur en dagelijks genieten van een luxueuze Dode Zee-huidverzorging.

✓ Just Minerals ✓ Botanische planten-extracten ✓ Moderne technologie ✓ Cruelty-free ✓ Phosphate free  ✓ Paraben free  ✓ from Israel  ✓ for all skin types

It’s time to embrace VIE DE SEL