Wie zijn wij

Sinds meer dan twintig jaar heeft Mineral Skin Cosmetics zich gespecialiseerd op het gebied van professionele huidverbetering met mineralen uit de Dode Zee. In 1996 lanceerde zij succesvol het eerste huidverbeteringsmerk wat de Dode Zee combineert met Zwitserse Bio-technologie: Bio Active Care by Mineral Care. In 2010 breidde het bedrijf zich uit en met de ontwikkeling van het Private label Xminerals. Een merk wat gebruik maakt van Dode Zee mineralen in samenstelling met superfruits en peptiden.

Professionele Peelings
Met GIGI Cosmetics wordt het pakket compleet met een uitgebreid programma van huidverbeterende peelings. Dit maakt vergaande huidverbetering voor ieder huidtype mogelijk.

In het kort heeft Mineral Skin Cosmetics drie cosmeticamerken:

- Xminerals (het Private label)

- Bio Active Care by Mineral Care

- GIGI Cosmetics – huidverbeterende peelings en cosmetica

De drie onafhankelijke merken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën en in perfecte synergie met de natuur. Dit gebeurt zo duurzaam en ecologisch verantwoord mogelijk.

Body-care
Naast de drie huidverbeteringsmerken heeft Mineral Skin Cosmetics ook een body-lijn waardoor het totale pakket kan worden aangeboden. Een gevoel van wellness en totale well-being geschikt voor iedere salon, sauna of thermen.

Met merktraining en diverse specialisatie-cursussen biedt Mineral Skin Cosmetics een gevarieerd trainingsprogramma waarmee je je als professional kan blijven ontwikkelen.

Mineral Skin Cosmetics werkt samen met méér dan 200 salons en schoonheidsinstituten in Nederland. 

Wil je meer weten of kennismaken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Via een van de onderstaande drie manieren helpen wij je graag verder!

- Vraag hier gratis een uitgebreid informatiepakket aan

- Ervaar onze producten in theorie en praktijk tijdens één van onze maandelijkse productinformatiedagen.

- Maak een persoonlijke afspraak met een van onze trainers José (jose@miscos.nl) of Hetty (hetty@miscos.nl)