Wie zijn wij

Mineral Skin Cosmetics is sinds 1996 gevestigd in Nijkerk en is gespecialiseerd in professionele huidverbetering. Wij bieden een exclusief, compleet en gevarieerd programma voor huidverbetering met kostbare ingrediënten uit de Dode Zee en natuurlijke plantenextracten. 

De Dode Zee, gelegen op het laagste punt van de aarde (ruim 400 meter onder de zeespiegel), staat bekend als de grootste natuurlijke SPA ter wereld! Het zoute water en de modder in deze bijzondere zee bevatten maar liefst meer dan 35 verschillende, heilzame mineralen, spoorelementen en uitzonderlijk voedingsrijke algen. Deze unieke, 100% natuurlijke samenstelling heeft tal van therapeutische en huid verbeterende eigenschappen ten aanzien van het hydrateren, voeden, remineraliseren en vitaliseren van de huid.

Mineral Skin Cosmetics biedt een exclusief programma voor huidverbetering gebruikmakend van de waardevolle mineralen uit de Dode Zee en natuurlijke plantenextracten. Onze cosmeticamerken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën in perfecte synergie en met respect voor de natuur. De formules bevatten daarnaast geavanceerde anti-aging werkstoffen, waaronder peptiden, ‘super fruits’ (o.a. granaatappel), hoogwaardige antioxidanten, hyaluronzuur en essentiële aminozuren.

Met de cosmeticamerken Bio Active Care by Mineral Care, GIGI Cosmetics en het private label Xminerals bieden wij een gevarieerd en compleet assortiment voor huidverbetering voor ieder huidtype. 

Mineral Skin Cosmetics werkt samen met méér dan 350 salons en schoonheidsinstituten in Nederland. 

Wil je meer weten of kennismaken?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Via een van de onderstaande drie manieren helpen wij je graag verder!
- Vraag hier gratis een uitgebreid informatiepakket aan
- Ervaar onze producten in theorie en praktijk tijdens één van onze maandelijkse productinformatiedagen.
- Maak een persoonlijke afspraak met een van onze trainers José (jose@miscos.nl) of Hetty (hetty@miscos.nl)