Xminerals Ochtendritueel Bekijk foto's
BLACK FRIDAY

Xminerals Ochtendritueel

Special for Valentine

Xminerals | 74658 | 210 ml + 50 ml

Cadeautip! Special for Valentine

Start elke dag met liefde voor je huid met deze heerlijke twee producten. Geschikt voor iedere huidtype!

Over de producten
De eerste stap naar een mooie en gezonde huid is de reiniging. Deze milde reinigingsgel op basis van Dode Zeemineralen zorgt voor een perfect schone, zuivere en frisse huid. De formule droogt de huid niet uit en laat haar na het reinigen comfortabel en zacht aanvoelen, dankzij het toegevoegde hyaluronzuur.
De hydraterende dagcrème op basis van Dode Zeemineralen, algen, aloë vera, collageen en hyaluronzuur, zorgt voor een optimale vochtbalans en elasticiteit van de huid. De toegevoegde SPF 35 beschermt de huid tegen UV-straling.

Bevat:
- Xminerals Cleansing gel met vitamine C
- Xminerals Hydra Day Cream met SPF 35

Nu van € 65,00 voor

  • Productinformatie
  • Gebruiksadvies
  • Ingrediënten

Milde reinigingsgel op basis van Dode Zeemineralen zorgt voor een perfect schone, zuivere en frisse huid. De formule droogt de huid niet uit en laat haar na het reinigen comfortabel en zacht aanvoelen, dankzij het toegevoegde hyaluronzuur.

De hydraterende dagcrème op basis van Dode Zeemineralen, algen, aloë vera, collageen en hyaluronzuur, zorgt voor een optimale vochtbalans  en elasticiteit van de huid. De toegevoegde SPF 35 beschermt de huid tegen UV-straling.

Renigingsgel: Een geringe hoeveelheid aanbrengen op het gezicht en de hals, met ronddraaiende bewegingen verdelen over de huid en afnemen met water. Voor dagelijks gebruik ochtend en avond.

Dagcrème: ’s Ochtends een geringe hoeveelheid aanbrengen op de schone gezichtshuid en met ronddraaiende bewegingen inmasseren tot de crème volledig door de huid is opgenomen. Bij blootstelling aan de zon iedere 2 uur herhalen.

Cleansing gel + vitamine C: Aqua, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Camellia Sinensis (Green Tea) leaf extract, Carica Papaya (Papaya) fruit extract, Myrciaria dubia (Camu-Camu) extract, Vanilla Planifolia fruit extract, Coffea Arabica (Coffee) leaf/seed extract, Maris Sal, Solanum Lycopersicum

misschien ook voor u interessant?