Zoeken

Omvangrijk wetenschappelijk onderzoek en een diepe passie voor de waardevolle eigenschappen van de Dode Zee, hebben geleid tot de ontwikkeling van 4 effectieve huidverbeteringslijnen.
De innovatieve formules zorgen voor een perfecte reiniging, optimale bescherming en herstellen de huidconditie. Het resultaat is een prachtige gezonde en stralende huid.

Anti-rimpel

Regenererende Nachtcrème

65,00 €65,00

Beschermend

Hydro Glow Nachtcrème

28,40 €28,40

Anti-rimpel

Multi-Treatment Dagcrème SPF 15

65,00 €65,00

Hydraterend

Hydro Glow Dagcrème

32,50 €32,50

Anti-age

Herstellend Gezichts- en Oogserum

54,50 €54,50

Het Verhaal - BIO ACTIVE CARE

In 1949 werd het hightech cosmetica- en huidverzorgingsproducten bedrijf Intercosma opgericht. Intercosma heeft zijn eigen onderzoeks en ontwikkeling-afdeling en werkt bovendien samen met  geavanceerde laboratoria in Zwitserland voor de ontwikkeling van vergaande anti-aging formules.

Sinds tientallen jaren heeft Intercosma zich gespecialiseerd in productie en ontwikkeling van producten op basis van Dode Zee mineralen en natuurlijke huidverbeteringsingrediënten. Hieruit ontstond het huidverbeteringsmerk Bio Active Care by Mineral Care.

Voor het lichaam ontwikkelde Intercosma de body-lijn Mineral Care. Dit brengt de complete SPA ervaring bij je thuis. De geuren, kleuren en texturen van deze geavanceerde formules prikkelen alle zintuigen en geven de klant een unieke “well-being” ervaring.

Alle producten zijn eigentijds, eenvoudig in gebruik en multifunctioneel. Ze bieden een maximum resultaat in een minimum van tijd, gecombineerd met een optimaal ontstressings-gevoel.

VOORDELEN

Dode Zee-mineralen

Geformuleerd met waardevolle Dode Zee-mineralen.

Natuurlijk

Het revitaliserend effect van de Dode Zee mineralen en de kalmerende eigenschappen van natuurlijke plantenextracten. De perfecte synergie.

BIO ACTIVE

Producten zijn bio-actief. Ze activeren het eigen huidmetabolisme en brengen deze in balans.​

GERENOMMEERD

Producten zijn klinish- en dermatalogisch getest volgens de hoogste standaarden.