Wallen en donkere kringen behandelen

Twee verschillende huidproblemen die in veel gevallen samen gaan: wallen & donkere kringen. Donkere kringen zijn bloedvaatjes die door de huid heen schijnen. De blauwige gloed van de huid komt door de kleur van pigment en de haarvaten aan het huidoppervlak. Met de jaren wordt de huid rond de ogen dunner, wat ervoor kan zorgen dat donkere kringen zichtbaarder worden.Wallen zijn in het kort vet en vocht- ophopingen in het onderste ooglid.

Oorzaken

Vermoeidheid, stress, alcohol, roken, slecht eten, uv-straling dragen allemaal bij aan het ontstaan van wallen en donkere kringen. Maar ook erfelijkheid en huidveroudering spelen een grote rol.

Wat kan je doen tegen wallen en donkere kringen


Niet op alle oorzaken kan je invloed uitoefenen, maar gelukkig zijn er een aantal fijne producten die kunnen helpen om de tere zone rond je ogen extra goed te verzorgen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van actieve ingrediënten die wallen en donkere ondertonen zo veel mogelijk verminderen.

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. Voor wallen en donkere kringen raden wij een GIGI Carboxy (zuurstof) behandeling aan. Boek hier een behandeling bij jou in de buurt.

Alle Cremes & Serums tegen Wallen en donkere kringen

Verfrissend

Alle huidtypes

Vie De Sel

30 m/l

Oogserum VIE DE SEL

37,50 €37,50

Egaliserend

Alle huidtypes

Xminerals

30 m/l

Verstevigende Oogcrème

39,95 €39,95

Anti-rimpel

Alle huidtypes

Gigi

20 m/l

NP Oogcontourcrème

62,50 €62,50

Anti-rimpel

Alle huidtypes

Gigi

50 m/l

Vitamine E Oogcréme

42,50 €42,50

Anti-wallen

Alle huidtypes

Gigi

20 m/l

3|D Eye Power Cream

131,50 €131,50

Anti-age

Alle huidtypes

Bio Active Care

35 m/l

Herstellend Gezichts- en Oogserum

54,50 €54,50