Zoeken

Over ons

Al 25 jaar biedt Mineral Skin Cosmetics een exclusief, gevarieerd programma voor huidverbetering met Dode Zee-mineralen, natuurlijke plantenextracten en super-peptiden. De cosmeticamerken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën in perfecte synergie en met respect voor de natuur.

Bereik maximale individuele resultaten met je klanten op het gebied van zichtbare en voelbare huidverbetering en well-being. Met vier exclusieve cosmeticamerken Bio Active Care, VIE DE SEL, GIGI Cosmetics en het private label Xminerals biedt Mineral Skin Cosmetics een gevarieerd aanbod voor iedere salon.

Meet the team


Hanna


Operations Manager

IMG_8327_zw

Judith

Accountmanager
binnendienst

IMG_8366_zw

Daphne

Accountmanager

Elyane

Elyane

Social Media
Expert

Myrte

Trainer

Lici

Social Media
Expert

Linda

Office
Manager

De Dode Zee is de grootste natuurlijke SPA ter wereld...

Voel de rijkdom van de Dode Zee

De Dode Zee, gelegen op het laagste punt van de aarde (ruim 400 meter onder de zeespiegel), is de grootste natuurlijke SPA ter wereld! Het zoute water en de modder in deze bijzondere zee bevatten maar liefst meer dan 35 verschillende, heilzame mineralen, spoorelementen en uitzonderlijk voedingsrijke algen. Deze unieke, 100% natuurlijke samenstelling heeft tal van therapeutische en huidverbeterende eigenschappen ten aanzien van het hydrateren, voeden, remineraliseren en vitaliseren van de huid.

Onze formule

Waardevolle ingrediënten uit de Dode Zee + natuurlijke plantenextracten + aromatische oliën +  werkstoffen uit de Zwitserse biotechnologie = jouw droomhuid.

Onze merken

Wil je werken met een merk wat zijn basis vindt in de grootste natuurlijke Spa ter wereld of wil je vergaande huidverbetering met cosmetische peelings. Wil je klein beginnen of ben je toe aan uitbreiden? Wij helpen en begeleiden je graag in het maken van de beste keuze voor jouw salon. Ontdek hier onze merken. 

Kom je een keer bij ons langs?

Ben jij een schoonheidsspecialist? Kom dan langs bij ons in Nijkerk voor een merktraining met Judith & Myrte (ma, di, vr)