Zoeken

Depositair worden?

Puur. Innovatief. Klinisch.

Huidverzorging om verliefd op te worden...

Klinisch getest - betaalbaar - diverse peelings - ruime keuze

Mineral Skin Cosmetics biedt je een exclusief, gevarieerd programma voor huidverbetering met kostbare ingrediënten uit de Dode Zee en natuurlijke plantenextracten. Onze cosmeticamerken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën in perfecte synergie en met respect voor de natuur.

onze producten

Vertrouwd door 300+ dermatologen en schoonheidsspecialisten

Je hebt de keuze uit verschillende merken en productlijnen passend bij jouw salon.

  • Onze merken: Xminerals, VIE DE SEL en GIGI en 9 verschillende lijnen met peelingoplossingen op maat.
  • Producten met een buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding
  • 200+ producten

Natuurlijk

Weten schappelijk

Innovatief

Nachtcrème Herstellend
Mineral Skin Cosmetics is echt 'mijn baby'. 21 jaar geleden mocht ik al met deze mooie producten werken in Beautyfarm de Meijerhorst. Toen wist ik al , als ik ooit een eigen salon begin wordt dat mijn merk!! 17 jaar verder en met vele andere merken te hebben gewerkt heb ik de stap genomen... Een eigen zaak met Mineral Skin Cosmetics producten. Ik denk dat dat wel genoeg zegt! Mineral Skin Cosmetics stroomt door heel m'n bloed . I love it....

community - gratis trainingen - Leuke reizen

hyperpigmentatie

gratis trainingen

Je staat er niet alleen voor!

Nee hoor, wij zijn er voor je, elke stap van het proces. Onze trainer en accountmanagers geven je begeleiding op maat bij het opstarten van je salon.  Ze geven je graag persoonlijke advies welke producten en behandelingen bij jouw doelgroep kunnen passen. Er zijn geen verplichte afnames, jij stelt zelf je pakket samen. Training, hier bij ons in Nijkerk of bij jou in de salon, beide is mogelijk.

Samen

Gratis training

Nijkerk

Samen op ontdekkingsreis

Blijf jezelf ontwikkelen

Eens in de 3-5 jaar gaan we met een groep van ca. 15-20 schoonheidsspecialisten op reis naar de Dode Zee. Daar laten we ons verwennen met goodie-bags in de fabriek en badderen we in het modder van de Dode Zee. 

Samen creeëren we een onvergetelijke ervaring! Pak jij je tas vast in?

Israël

Dode zee

Gezellig

Ervaring over Israelreis...
Zoë Wessels
Schoonheidspecialiste bij SkinAddict

Community

We hebben twee dingen met elkaar in het gemeen: we zijn gek op huidverzorging en we houden van gezelligheid. Kom je er niet uit? Vraag het de chat. We helpen elkaar. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt, hoe oud je bent of dat je lievelingskleur niet roze is maar blauw.

Kosten - punten sparen -instappen

punten sparen

Making money, all day every day

prijs-kwaliteit

Punten sparen

Welke behandelingen bied ik aan, welke prijs  vraag ik? Zomaar wat vragen die op je af komen bij het starten van een salon of met een nieuw merk. Hiervoor bieden wij je begeleiding bij het starten van je salon/ introduceren van een nieuw merk.
Wij bieden je scherpe inkoopprijzen, zodat je producten ook met een mooie winst aan je klanten kan leveren.
Bovendien spaar je als depositair automatisch punten bij elke aankoop. Op jaarbasis levert dit je een heel aantal premium producten op. Niet verkeerd dus…

 

Maak je salon succesvol en winstgevend

Kosten?

We weten zeker dat je net zo enthousiast en trots wordt op onze schoonheidsproducten als we zelf zijn. Instappen kan vrijblijvend en je zit nooit vast aan verplichte afnames. Wij zijn een gezellige en leuke partner om mee samen te werken.

We hebben je er heel graag bij en daarom kan je instappen met een order van slechts €500,-. Het instappakket mag je zelf samenstellen. Uiteraard kan je ook hulp krijgen van onze accountmanagers of trainer om de producten af te stemmen op jouw wensen.

Geen verplichte afname

Instaporder van €500

Gratis informatie pakket

Mineral Skin Cosmetics is al jarenlang voor ons een een hele fijne en betrouwbare Beautyleverancier! Vooral het persoonlijke contact, het meedenken met je bedrijf en de snelle leveringen. Mocht hier iets mee zijn, wordt het nog diezelfde dag opgelost! Juist nu in Coronatijd staan ze ontzettend voor ons klaar en bedenken leuke acties voor ons en de klant. Daar onderscheiden ze zich echt mee!

Veel gestelde vragen

Heb je interesse in een van onze merken dan kan je langskomen op een van onze gratis productinformatie-dagen in Nijkerk.  Hier maak je kennis met Myrte en leer je de producten beter kennen in een basistraining met een theorie- en praktijkgedeelte. 
Aan de hand hiervan kan je beslissen welk merk bij jou past en kiezen voor een startpakket.

Heb je jouw keuze gemaakt dan begeleiden wij jou in het startproces. Hiervoor ontvang je een handboek met behandelingen, toegang tot online behandelfilmpjes en marketing-materiaal. 
Bij nieuwe producten word je ook weer voorbereid met een training.

Van elk merk hebben wij een startpakket. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om te starten. Het is daarnaast ook mogelijk om zelf een startpakket  samen te stellen vanaf €500,- Hierin kunnen we je natuurlijk wel adviseren zodat het pakket echt op jouw wensen aansluit. 

Ook hier geldt dat jij zelf de keuze maakt. Sommige van onze klanten werken met een van onze merken, maar er zijn er ook die een mooie combinatie vinden in twee van onze merken. Dit kan heel goed samengaan en zorgt dat je bijvoorbeeld een breder publiek kan bedienen.

Werk je met een ander merk, maar mis je nog iets of wil je graag wat nieuws aanbieden? Het is altijd mogelijk om een van onze merken/ behandelingen te combineren met het merk waar je al mee werkt. Ook hierbij adviseren we je graag om hierin een slimme keuze te kunnen maken.

Als depositair kan je mee-profiteren van online verkoop via een affiliate-link op je website/ social-media account. Hiermee verdien je 25% van het verkoopbedrag ex. btw zonder dat je er zelf nog omkijken naar hebt. 

De meeste trainingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum in Nijkerk. Hiernaast zijn er jaarlijks  refreshment-trainingen op locatie in regio-oost, regio-zuid en regio-noord voor wie verder weg woont.

Met 25-jaar ervaring en trainers die ook zelf een salon hebben, kunnen wij jou goed vanuit de praktijk begeleiden. Hierbij werken we met een divers aanbod met mooie merken. Onze passie is om jou te helpen je salon succesvol te maken. 

Promotiemateriaal en proefjes ontvang je van ons in verhouding naar afname gratis bij je bestellingen. 

  • Je bent gediplomeerd schoonheidsspecialist of huidtherapeut.
  • Je hebt een product-training bij ons gevolgd.
  • Je startorder bedraagt minimaal €500,-  (hierna geen verplichte afnames) 
  • Je hebt net als wij een passie voor de huid:)

Nog meer vragen?

Bel ons: 033-2464532
Mail ons: info@miscos.nl

Hoe kan ik instappen?

Vraag direct een informatiepakket aan met heerlijke folders, en nog beter, FREE SAMPLES. Dan kun je zelf zien hoe goed onze producten werken en waar we voor staan: Pure ingrediënten met een bewezen werking voor een scherpe prijs.