Zoeken

Meer info & inschrijven

GIGI Module 1 – 28 Okt

GIGI Module 1 – 28 Okt

In deze training leer je meer over het merk GIGI, de huid(lagen) en peelings en behandelen we de onderstaande lijnen van GIGI. De trainingsdag zal bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. Bij het praktijkgedeelte oefenen de deelnemers een behandeling, afgestemd op het huidtype, bij elkaar.

Na deze training kun je direct met de behandelingen aan de slag in de salon.

NUTRI PEPTIDE – Anti-aging behandeling met Lactic Peel die oneffenheden en rimpels helpt te bestrijden. Daarnaast brengt deze lijn de huid in balans en zorgt voor maximale hydratatie en voeding voor de huid. Deze peelingbehandeling is uitermate geschikt voor de droge huid en bij hyperpigmentatie.
Lactic Peel: 16% lactic acid, glycolic acid 1% en salycylic acid 1%.

ESTER C – Een combinatie van fruitzuren en vitamine C. Ester C versterkt de elasticiteit van de huid, beschermt de huid tegen vrije radicalen en stimuleert daarnaast de collageenproductie en zorgt voor een mooie stralende glow. De peeling(sterkte) wordt hierbij afgestemd op jouw huidtype en huidwensen.
3 ESTER C peelings die aan bod komen in deze training:
Ester C Mandelic Peel: 15% mandelic acid + Vitamine C (1% ascorbic acid)
– ESTER C Mandelic & Salicylic Peeling: 13% amandelzuur, 2% salicylzuur + Vitamine C (1% ascorbic acid)
ESTER C Cocktail Mandelic Peel: 13% amandelzuur, 2% salicylzuur, 1% glycolzuur  

Vitamine E – Een verzorgende huidverzorgingslijn op basis van vitamine E (antioxidant) om de huid te herstellen en weer te hydrateren. Vitamine E is essentieel om je huid te beschermen tegen de belangrijkste oorzaak van veroudering: de schadelijke stralen van de zon.


Tijd: 10:00-16:00
Datum: Maandag 28 Oktober 2024
Inschrijfkosten: € 25,-*

*Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je factuur als je producten meeneemt deze dag of verrekend op een volgende factuur. Afmelden met teruggave van de inschrijfkosten is mogelijk tot uiterlijk 1 week voor aanvang.

Deze training kan worden opgevolgd door de GIGI Module 2 (Multi-Hydroxy + New Age G4), en GIGI Module 3 (Texture & Retin A) training.