Zoeken

Meer info & inschrijven

GIGI Module 2 – 11 Nov

GIGI Module 2 – 11 Nov

In deze training leer je meer over de GIGI lijn New Age G4 en de fantastische Multi Hydroxy peeling/ behandeling. Na deze training kan je direct met 2 fijne, mooie maar vooral doeltreffende behandelingen aan de slag in de salon.

NEW AGE G4 – Anti-aging behandeling die de hydratatie in de huid sterk verbeterd, de beschadigde huid hersteld maar bovenal de tekenen van huidveroudering bestrijdt op 4 verschillende huidniveau’s namelijk in de dermis, epidermale barrière, microbioomhuidlaag en de opperhuid. Deze lijn bevat een uniek gepatenteerd P.C.M. Complex die op meerdere vlakken fantastische resultaten kan behalen. De salonbehandeling van New Age G4 is een hoogwaardige, resultaatgerichte losstaande behandeling maar wordt tevens ook sterk aanbevolen als voorbereiding en/of herstelbehandeling voor of na een peelbehandeling.

ESTER C MULTI HYDROXY – Een fantastische multi-acedic peeling die 7 actieve ingrediënten bevat die in synergie werken bij de aanpak van verschillende esthetische problemen. Deze peeling kan het hele jaar door worden ingezet en is geschikt voor alle huidtypes, daarnaast vereist deze peeling geen voorbereiding of hersteltijd en is hij zelfs inzetbaar tijdens zwangerschap en lactatie en combineerbaar met verschillende apparatuur-technieken o.a. microneedling. Kortom een multi-inzetbare peeling die onmisbaar is in de salon!

De trainingsdag zal bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. Bij het praktijkgedeelte oefenen de deelnemers een behandeling afgestemd op het huidtype bij elkaar.

Tijd: 10:00-16:00
Datum: Maandag 11 November 2024
Inschrijfkosten: € 25,-*

*Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je factuur als je producten meeneemt deze dag of verrekend op een volgende factuur. Afmelden met teruggave van de inschrijfkosten is mogelijk tot uiterlijk 1 week voor aanvang.

Deze training kan nog worden opgevolgd door de GIGI Module 3 (Texture & Retin A) training of een losse training van de Acnon of de Carboxy/City Nap lijn van GIGI.