De voordelen van bisabolol voor de huid

Bisabolol heeft antimicrobiële, antibacteriële, ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen.

Bisabolol kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.
Op deze INCI namen moet je letten om te zien of het ingrediënt erin zit: Bisabolol

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Bisabolol heeft antimicrobiële, antibacteriële, ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen. Het kalmeert de huid, verlicht irritatie, maakt het huidoppervlak glad en geeft het een uniforme teint. Het vermindert bovendien rimpels en verbetert de elasticiteit van de huid, verheldert ouderdomsvlekken en sporen van acne en reduceert de manifestatie van rosacea.

Cremes en serums met Bisabolol

No data was found