Caprylic/Capric Triglyceride

Caprylic/Capric Triglyceride is een antioxidant en voorkomt natuurlijk vochtverlies van de huid (TEWL).

zout en modder (1)
huidverzorging (Custom) (1)
handcreme inwrijven (Custom)
Caprylic/Capric Triglyceride kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Dit is een ‘gezuiverde’ vorm van kokosolie die alleen caprine/capryl triglyceride (dit is minder vettig en stabieler) bevat. Caprylic/ Capric Triglyceride werkt als een antioxidant, herstelt de huid en zorgt voor een evenwichtige vochtbalans door het voorkomen van trans-epidermaal vochtverlies (TEWL). Capric Triglyceride zorgt er daarnaast voor dat andere ingrediënten effectiever worden opgenomen en geeft een aangenaam en zacht gevoel na aanbrengen.

Cremes en serums met Caprylic/Capric Triglyceride

Voedend

Alle huidtypes

Xminerals

3 m/l

Intensive Moisture Balance 3 ml- sample

0,97 €0,97

Herstellend

Alle huidtypes

Xminerals

50 m/l

Xm Intensive Moisture Balance

(1)

42,95 €42,95

Voedend

Alle huidtypes

NEW!

Xminerals

30 m/l

Xminerals Glowing Skin Oil

(1)

49,75 €49,75