Zoek

De voordelen van Dipotassium Glycyrrhizate voor de huid

Extract van de zoethoutplant. Heeft verzachtende en ontstekingsremmende en talgregulerende eigenschappen.

zout en modder (1)
huidverzorging (Custom) (1)
handcreme inwrijven (Custom)
Dipotassium Glycyrrhizate kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.
Op deze INCI namen moet je letten om te zien of het ingrediënt erin zit: Dipotassium Glycyrrhizate

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Cremes en serums met Dipotassium Glycyrrhizate

No data was found