Zoek

Voordelen van ecoslim voor de huid

Ecoslim is een groen koffie- en plantaardig cafeïne-extract. Een effectieve antioxidant die doorbloeding bevordert en roodheid tegengaat. Bevordert een gezonde en goed functionerende huidbarrière.

zout en modder (1)
huidverzorging (Custom) (1)
handcreme inwrijven (Custom)
Ecoslim kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Ecoslim, een groen koffie- en plantaardig cafeïne-extract, biedt de volgende voordelen voor de huid

Ondersteuning van de Huidbarrière: Ecoslim is biologisch geschikt voor de lipiden van de huidbarrière, die essentieel zijn voor het behoud van een gezonde en goed functionerende huidbarrière.

Huidversteviging: Het extract ondersteunt de lipiden van de huid en draagt bij aan het verstevigen van de huid. Dit kan helpen bij het verminderen van de tekenen van verslapping.

Constrictie van Bloedvaten: Cafeïne, aanwezig in Ecoslim, kan de bloedvaten samentrekken, wat kan helpen bij het verminderen van roodheid en het verbeteren van de bloedcirculatie.

Versterking van Capillaire Wand: Ecoslim versterkt de capillaire wanden, wat de gezondheid van de bloedvaten kan bevorderen en de huid kan ondersteunen.

Stimulatie van Bloeddoorstroming en Lymfatische Functie: Ecoslim stimuleert de bloeddoorstroming en lymfatische functie, waardoor het kan bijdragen aan een gezonde huidconditie en de afvoer van afvalstoffen.

Antioxidante Werking: Als een effectieve antioxidant vertraagt Ecoslim het verouderingsproces door bescherming te bieden tegen oxidatieve stress veroorzaakt door factoren zoals vervuiling en UV-straling.

Cremes en serums met Ecoslim

Exfoliërend

Alle huidtypes

Nieuw!

50 m/l

TEXTURE QBS Peeling

69,00 €69,00