Search

Helianthus Annuus Seed Oil

Helianthus Annuus Seed Oil is olie verkregen van de zonnepitten van de zonnebloem en heeft een tal van voordelen voor de huid. De belangrijkste is het vermogen van de olie om de huidbarrière te versterken. Hierdoor is de huid minder vatbaar voor negatieve invloeden van buitenaf en houd je je huid gezond.

zout en modder (1)
huidverzorging (Custom) (1)
handcreme inwrijven (Custom)
Helianthus Annuus Seed Oil kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Cremes en serums met Helianthus Annuus Seed Oil

Anti-age

Alle huidtypes

50 m/l

Xminerals Advanced Anti-Aging Cream

(1)

59,75 €59,75

Anti-age

Alle huidtypes

15 m/l

Xminerals Advanced Anti-Aging Cream - Try out 15 ml

24,75 €24,75