Voordelen van waterstofperoxide voor de huid.

Anti-bacteriële en egaliserende eigenschappen.

Hydrogen Peroxide kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.
Op deze INCI namen moet je letten om te zien of het ingrediënt erin zit: Hydrogen peroxide

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Anti-bacteriële en egaliserende eigenschappen. Waterstofperoxide wordt ook aangeduid als zuurstofwater en is een anorganische verbinding van waterstof en zuurstof

Cremes en serums met Hydrogen Peroxide

No data was found