Voordelen van Jojoba-olie voor de huid

Jojoba-olie werkt hydraterend en verzachtend voor je huid en geeft je huid een natuurlijke glans.

Massage olie
Massage olie
Massage olie
Jojoba zaadolie kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.
Op deze INCI namen moet je letten om te zien of het ingrediënt erin zit: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed oil

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Wat is Jojoba-olie en wat doet het?

Jojoba-olie wordt gewonnen door koude persing van de zaden van de Jojoba plant. Jojoba-olie is een vloeibare was en lijkt in structuur op de natuurlijke talg van onze huid, hierdoor wordt de olie gemakkelijker opgenomen door de huid. Jojoba-olie staat bekend om haar beschermende en hydraterende eigenschappen.

Cremes en serums met Jojoba zaadolie

Ontspannend

Alle huidtypes

Mineral Care

500 ml

Massage olie

29,50 €29,50

Voedend

Alle huidtypes

Vie De Sel

50 m/l

Moisturizing nachtcrème

36,00 €36,00

Verfrissend

Alle huidtypes

Vie De Sel

30 m/l

Moisturizing Oogcrème

29,00 €29,00

Anti-age

Alle huidtypes

Gigi

50 m/l

VE Liftende Nachtcrème

72,50 €72,50

Anti-age

Alle huidtypes

Gigi

250 m/l

VE Liftende nachtcrème- salon

65,95 €65,95

Verstevigend

Alle huidtypes

Bio Active Care

100 m/l

Verstevigende hals en Decolleté Crème

56,50 €56,50