Kalpariane voor behoud van je huid

Kalpariane is een actief ingrediënt dat wordt verkregen uit bruine algen. Dit ingrediënt beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en heeft een antioxiderende en gladmakende werking. Kalpariane stimuleert cellulaire energie en zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

zout en modder (1)
huidverzorging (Custom) (1)
handcreme inwrijven (Custom)
Kalpariane kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.
Op deze INCI namen moet je letten om te zien of het ingrediënt erin zit: Caprilic/Capric triglyceride – alaria exculenta extract

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Kalpariane is een actief ingrediënt dat wordt verkregen uit bruine algen. Dit ingrediënt beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en heeft een antioxiderende en gladmakende werking. Kalpariane stimuleert cellulaire energie en zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

 

 

Cremes en serums met Kalpariane

No data was found

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/trofeeaward/msc.trofee-award.nl/wp-content/plugins/aco-product-labels-for-woocommerce-pro/includes/class-acoplw-badge.php on line 220