Voordelen Rozenbottel-olie van voor je huid

Vaak gebruikt voor een verscheidenheid aan huidaandoeningen, waaronder dermatitis, acne en eczeem, rimpels, om littekens te genezen en fotoveroudering te verminderen.

Rozenbottel-olie (Rose Hip oil) kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.
Op deze INCI namen moet je letten om te zien of het ingrediënt erin zit: Rosa Moschata (Rose hip) seed oil

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Cremes en serums met Rozenbottel-olie (Rose Hip oil)

No data was found