Voordelen van Salicylic-acid voor je huid

Salicylic-acid dringt door tot die in de huid en verwijdert dode huidcellen. Geeft je huid haar gladde en frisse uitstraling terug.

Salicylic Acid kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Cremes en serums met Salicylic Acid

No data was found