Zoek

Het powertrio SEPITONIC™ M3.0

SEPITONIC™ M3.0 is een power-combinatie van 3 verschillende mineralen. SEPITONIC™ M3.0 geeft je huid een energieboost. Daarnaast voorkomt SEPITONIC™ M3.0 eiwitpuisjes, fijne lijntjes en speelt zij een grote rol in het tegengaan van huidveroudering.

zout en modder (1)
huidverzorging (Custom) (1)
handcreme inwrijven (Custom)
SEPITONIC™ M3.0 kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.
Op deze INCI namen moet je letten om te zien of het ingrediënt erin zit: Magnesium Aspartate (and) Zinc Gluconate (and) Copper Gluconate)

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

SEPITONIC™ M3.0 is het powertrio dat 3 belangrijke mineralen samenbundelt. Dit zorgt ervoor dat er drie geweldige eigenschappen ontstaan die bijdragen aan een mooie huid. In een notendop kun je zeggen dat SEPITONIC™ M3.0 een voorloper is bij de aanpak van de volgende huidproblemen:

Eiwitpuistjes

Eiwitpuisjes zijn een soort onderhuidse bultjes die worden veroorzaakt door een opeenstapeling van stoffen. SEPITONIC™ M3.0 zorgt voor een vermindering van de zogenaamde glycation reacties. Dit houdt in dat er minder eiwitten worden geproduceerd waardoor een opeenstapeling van stoffen, die eiwitpuistjes veroorzaken, wordt voorkomen.

Huidveroudering

SEPITONIC™ M3.0 stimuleert de productie van keratine en collageen. Deze twee stoffen zorgen dat je huid steviger en elastischer wordt. SEPITONIC™ M3.0 draagt op deze manier bij aan vermindering van zichtbare rimpels en fijne lijntjes.

Een vertraagt celmetabolisme

Naarmate je in leeftijd stijgt wordt je celmetabolisme (stofwisseling van de cellen) vertraagd.  Mede door roken, Uv-licht, stress en luchtvervuiling kan de stofwisseling extra worden vertraagt. De mineralen in SEPITONIC™ M3.0 zorgen dat er meer energie vrijkomt in vorm van elektrische signalen. Deze energie geeft de stofwisseling van de huidcellen een boost, met als resultaat een enorm anti-aging effect.

Cremes en serums met SEPITONIC™ M3.0

Herstellend

Gecombineerde huid

3 m/l

Intensive Moisture Balance 3 ml- sample

2,50 €2,50

Herstellend

Alle huidtypes

50 m/l

Xm Intensive Moisture Balance

(1)

42,95 €42,95