Voordelen van Tartaric Acid voor de huid

Exfoliërende en hydraterende eigenschappen.

Skin Whitening cream
Skin Whitening cream
Skin Whitening cream
Tartaric Acid kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.
Op deze INCI namen moet je letten om te zien of het ingrediënt erin zit: Tartaric acid

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Tartaric acid of wijnsteenzuur is een AHA alfahydroxyzuur die in druiven voorkomt.
Deze fruitzuur wordt ingezet om melasma te behandelen en de huid te egaliseren. Het wordt daarnaast ook gebruikt in producten tegen acne en veroudering en bij de behandeling van een onzuivere, verstopte of verdikte huid.
Een opmerkelijke eigenschap van tartaric acid is het vermogen om de pH van de huid te reguleren. Over het algemeen vind je dit ingrediënt in concentraties tussen de 1 en 10%, alleen of in combinatie met andere alfahydroxyzuren.

Cremes en serums met Tartaric Acid

Verhelderend

Alle huidtypes

Gigi

50 m/l

Skin Whitening cream

109,00 €109,00