Voordelen van tijm extract voor je huid

Tijm extract heeft een antibacteriële werking en stimuleert de doorbloeding van je huid.

zout en modder (1)
huidverzorging (Custom) (1)
handcreme inwrijven (Custom)
Tijm-extract kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.
Op deze INCI namen moet je letten om te zien of het ingrediënt erin zit: Thymus Vulgaris Extract

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Cremes en serums met Tijm-extract

No data was found

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/trofeeaward/msc.trofee-award.nl/wp-content/plugins/aco-product-labels-for-woocommerce-pro/includes/class-acoplw-badge.php on line 220