Voordelen van TPNa voor de huid

TPNa transformeert in vitamine E zodra deze in aanraking komt met de huid. Dit zorgt voor de sterk anti-oxiderende en ontstekingsremmende werking.
Wereldwijd is TPNa de enige vorm van vitamine E oplosbaar in water en niet op oliebasis als andere vormen.

Acne Gel
Acne Gel
Acne Gel
TPNa kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.
Op deze INCI namen moet je letten om te zien of het ingrediënt erin zit: Sodium Tocopheryl Phosphate

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

TPNa transformeert in vitamine E zodra deze in aanraking komt met de huid. Dit zorgt voor de sterk anti-oxiderende en ontstekingsremmende werking.
Wereldwijd is TPNa de enige vorm van vitamine E oplosbaar in water en niet op oliebasis als andere vormen.

Cremes en serums met TPNa

Anti-acne

Alle huidtypes

Xminerals

15 m/l

Acne Gel

24,95 €24,95