Voordelen van Triclosan voor de huid

Heeft antimicrobiële eigenschappen.

zout en modder (1)
huidverzorging (Custom) (1)
handcreme inwrijven (Custom)
Triclosan kan/kunnen (net als vele andere cosmetische stoffen) onder verschillende namen op de verpakking staan.
Op deze INCI namen moet je letten om te zien of het ingrediënt erin zit: Triclosan

* INCI (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) is de naam waaronder dit ingrediënt op de verpakking staat. 

Triclosan eeft antimicrobiële eigenschappen.

Cremes en serums met Triclosan

Exfoliërend

Alle huidtypes

Gigi

50 m/l

ESTER C Daily Rice exfoliator

(1)

49,50 €49,50