Zoeken

‘Beauty Routine En Ervaringen Van Anne Ruth Bakker’

Geschreven door
Elyane
Wij van Mineral Skin Cosmetics, zijn erg trots op onze producten. Maar uiteraard zijn we ook erg benieuwd naar de mening van onze klanten, de uiteindelijke echte ervaringsdeskundige. En daarom vragen wij iedere maand de ervaring en beauty routine van beautyproducten aan een van onze klanten!

Inhoud - ‘Beauty Routine En Ervaringen Van Anne Ruth Bakker’

beautyroutine

Deze week Anne Ruth Bakker (22 Jaar). Een student die voeding en diëtiek studeert aan de UVA.

Anne Ruth weet als student voeding en diëtiek, dat gezonde voeding niet alleen belangrijk is voor de zwembandjes, maar ook voor de huid. Sinds ze bewust bezig is met haar studie en dus ook haar voeding, heeft ze gelukkig niet veel last meer van acne en onzuiverheden in het gezicht. Helaas braken haar hormonale onzuiverheden nog wel door op haar borst.

Anne Ruth is op zoek gegaan naar een wondermiddel voor deze onhandige plekjes op haar lichaam. Ze gebruikt nu wekelijks de Body Mud Mask van VIE DE SEL.

Interview

Hoe ziet jouw lichaamsbeautyroutine eruit?

”Ik Douche uiteraard (er van uit gaande dat mensen elke dag douchen) elke ochtend. Na het douchen smeer ik bijna altijd in met een bodylotion. Niet alleen tegen de trekkende huid, maar ook voor de geur. Daar kan ik intens van genieten.”

”Verder vind ik het altijd fijn om voor en na een zon dagje m’n lichaam goed te verzorgen. Een after Sun vind ik dan ook erg belangrijk. ”

”Hoort scheren ook bij een lichaamsbeautyroutine? wat dat doe ik uiteraard ook dagelijks. Na het smeren een olietje op je benen, heerlijk!”

Wat voor een huidtype heb je?

”Mijn gezicht, is heel gemengd. De T-zone is vettig en de rest droog. Mijn lichaamshuid hetzelfde. M’n benen krijgen snel een grauw randje. Ook al smeer ik ze in en zijn dus erg droog. En de boven kant van mijn lichaam is juist weer erg vettig. Ik heb daar snel last van een glimmende huid en het allerergste, ‘acne’.”

Wat is de geschiedenis van jouw lichaamsproducten tegen de onzuiverheden bij je borstkast?

”Ik had op een gegeven moment dat ik onzeker werd van laag uitgesneden shirtjes, door de puistjes rond mn hals en boven mn borsten. Ik heb toen eerst een tijdje ander soort stof shirtjes proberen te dragen, geen synthetisch meer. Dit hielp echter maar matig. Toen ben ik natuurlijke zepen gaan gebruiken onder de douche. Dit hielp in het begin wel, maar ik kreeg daar weer een extreem droge huid van. Dat was dus niet echt een enorm succes.”

Hoe ben jij bij het lichaamsmoddermakser van VIE DE SEL gekomen?

”Ik had vroeger dus al heel erg last van acne in mijn gezicht. Toen ik begon aan mijn studie ‘voeding en diëtiek’ ben ik heel anders gaan eten en daardoor is mijn gezicht een stuk egaler en zuiverder geworden. Helaas kreeg ik opeens maandelijkse (je weet wel, de tijd van de maand) uitbraken rond mijn borst en boven armen. Ik wist niet eens dat dat kon, onzuiverheden op je boven armen! Ik ben hier een oplossing voor gaan zoeken.”

”Ik gebruikte al het klei masker van Vie De Sel voor mijn gezicht. Die beviel me tot de dag van vandaag zo goed. Toen ik het lichaamsmoddermasker van Vie De Sel tegenkwam op de webshop, dacht ik ‘niet geschoten is altijd mis’, en heb ik hem meteen besteld.”

Wat vind je het belangrijkste aan een beauty-product voor je lichaam?

”Je lichaam is natuurlijk best wel groot. Dus dat het product lekker smeerbaar is en dus makkelijk aanbrengbaar is, vind ik wel belangrijk. Ook met een dikke substantie vind ik het belangrijk dat het er makkelijk af gaat en niet blijvende vlekken achterlaat op je kleding.”

”En uiteraard is een lekker ruikende geur een pre. Daarnaast moet het natuurlijk werken voor m’n probleem.”

Vind je dat de lichaamsmodder van Vie De Sel dit waarmaken?

”Ik vind allereerst dat het product heel lekker ruikt! De ‘modder’ voelt ook echt heel lekker en zacht aan. Het smeert lekker en droogt goed op. Ik krijg het er wel iets moeilijker af. Naja, het is niet moeilijk eraf te krijgen, maar het is veel werk. Want in principe ook logisch is, omdat het een groot oppervlakte is wat je schoon moet maken.”

”En ten slotte, het belangrijkste, het werkt. Echt waar! M’n puistjes rond de borst, is echt zoveel minder. En daar doe je het uiteindelijk voor. Dus of ik tevreden ben het Vie De Sel dit waarmaakt? Absoluut!”

Wat vind je van de geur van de producten van VIE DE SEL?

”Zoals ik al eerder aangaf, vind ik de geur erg lekker. Het ruikt niet naar een vieze modderprut waar je van uit gaat als je de substantie ziet. Het is natuurlijk maar wel met een vleugje Spa geur!”

Als jij het lichaamsmoddermasker van Vie De Sel een cijfer mocht geven, wat zou dat dan zijn en waarom?

”Ik ben niet echt fan van lichaamsproducten omdat het meer werk is dan je eigelijk zou willen. Maar over dit product ben ik erg aangenaam verrast! Het geeft echt een momentje van rust en ontspanning. Nu al helemaal in deze gekke Corona tijden. Je kan niet echt naar de spa dus dat het dan thuis kan is erg relaxed. Het is ook erg verkoelend in deze warmere dagen! Van mij een 8,5!”

Volg jij ons al op Instagram?: Vie_de_sel_nl

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (3)
"5 Huidtips voor de Zomer"
(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (2)
"Wat zijn Ceramiden en Waarom Gebruiken in je Huidverzorging?"
(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *