Zoeken

Een einde aan zwelling, wallen en donkere kringen!

Geschreven door
Judith
oogcrème

Inhoud - Een einde aan zwelling, wallen en donkere kringen!

GIGI lanceert deze december de sleutel voor een stralend uitgeruste look!
Droogheid, zwellingen en donkere kringen zijn voor de ouder wordende huid rond de ogen geen onbekende begrippen. Doordat de ooghuid dun en kwetsbaar is, verschijnen tekenen van huidveroudering hier als eerst. Het is daarom belangrijk om dit gebied extra aandacht te geven. GIGI heeft speciaal hiervoor een unieke oogcrème ontwikkeld. Met recht wordt gesproken van een ware ‘Eye Care revolutie’. Door middel van de gepatenteerde applicator wordt de crème vijf keer beter opgenomen ten opzichte van andere crèmes. Dit zorgt, samen met een uniek complex aan actieve ingrediënten, voor een directe verbetering in het uiterlijk van de huid.  Zo kan je binnenkort met een stralende oogopslag bij het kerstdiner aanschuiven! 

4 huidproblemen onder controle

De 3D-oogcrème is ontworpen om de volgende 4 huidproblemen onder controle te krijgen:

Donkere kringen

De kleur van de huid wordt beïnvloedt door pigment en de haarvaten van het het huidoppervlak. Bij sommige vrouwen ontstaan donkere kringen op jongere leeftijd, bij andere pas rond de menopauze. Ook kunnen donkere kringen ontstaan als gevolg van allergische reacties en door blootstelling aan de zon. Hierdoor kunnen vloeistoffen (bloed of lymfe) uit de haarvaten lekken. Ten laatste kan een vitamine K-tekort een trigger zijn voor donkere kringen, maar dit komt weinig voor.

Actieve ingrediënten in de 3D-oogcrème die dit bestrijden: Ronaflair®, Beautifeye® en Adipoless™ 

Zwelling

Vermoeidheid maar ook overmatige slaap kunnen ervoor zorgen dat de ogen er gezwollen uit zien. De zwelling is in dit geval vaak een tijdelijk verschijnsel. Langdurige zwelling komt in de meeste gevallen door irritatie. Hierbij wordt een immuunreactie opgewekt waardoor oedeem (zwelling) optreedt. Zwelling kan daarnaast ontstaan door onregelmatige vochtafvoer in het lichaam en vochtretentie bij een te zout eetpatroon.

Actieve ingrediënten in de 3D-oogcrème die dit bestrijden:  Beautifeye®, Adiposlim™ & Adipoless™

Ernstige droogheid

Het ontbreken van talgklieren kan vanaf je twintigste voor permanente droogheid en droge plekken zorgen. Constante mimiek van de spieren rond de ogen veroorzaken hierbij expressielijnen rond de oogleden en slapen. Hiernaast versnellen gebrek aan slaap, stress en blootstelling aan de zon het huidverouderingsproces. Ten slotte dragen ook alcohol, roken en een slecht voedingspatroon hier aan bij.

Actieve ingrediënten 3D-oogcrème die dit bestrijden: Reservatol, Stevia-extract en Ronaflair®, Hyaluronzuur

Wallen onder de ogen

Permanente wallen worden vaak geassocieerd met ouderdom, maar kunnen al rond de leeftijd van 40 zichtbaar worden. Deze wallen ontstaan als gevolg van het losmaken en dunner worden van de spieren rond de oogkas. Bovendien komt er vet en vocht vrij in het onderste deel van het ooglid.

Actieve ingrediënten 3D-oogcrème die dit bestrijden: Beautifeye® en Ronaflair®

Een uniek complex aan actieve ingrediënten

De 3|D oogcrème bevat een unieke samenstelling van ingrediënten, waaronder Hyaluronzuur in drie verschillende molecuulgrootte. Deze hebben elke een eigen doel namelijk:
– het opvullen van rimpels
– het hydrateren van de huid
– het verhogen van het natuurlijke niveau van hyaluronzuur

Zoals gezegd maakt de oogcrème naast hyaluronzuur gebruik van een variatie aan andere actieve ingrediënten. Dit zorgt dat er in korte tijd verbetering kan optreden rond de oogzone.

De verschillende actieve ingrediënten en hun werking

Adiposlim™ & Adipoless™ (Organisch Quinoa-extract)

Organische quinoa-extract, voorkomt de vorming van wallen en zwelling onder het ooglid en in de oogkas.
Organische quinoa-extract, voorkomt de vorming van wallen en zwelling onder het ooglid en in de oogkas.

Bevat: Aminozuren en eiwitten.
Effect: Het organische quinoa-extract, gekweekt in Canada zorgt voor een goede hydratatie van de huid. Het extract werkt daarnaast verzachtend en verstevigd de huidbarrière. Met als gevolg vermindering van zwelling onder de ogen en in de oogkassen.

Rode druif extract/ Resveratrol

Reserveratrol is een natuurlijk druivenextract dat tekenen van huidveroudering bestrijdt.

Bevat:  In de oogcrème is Resveratrol in kleine micro-capsules ingebracht om het actieve ingrediënt zoveel mogelijk te beschermen. Het extract bestaat uit krachtige antioxidanten, natuurlijk fruitzuur, vitamine, kalium, mangaan en ijzer.
Effect: Resveratrol biedt de huid betrouwbare bescherming tegen beschadiging door zon, licht en veranderingen in cellulaire functie. Bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. Dit maakt de huid soepel en elastisch. Ook werkt Resveratrol ontstekingsremmend en verlichtend voor roodheid, rosacea en eczeem.

Dolcevia® / Stevia extract

Bevat: Een extract van de geneeskrachtige Stevia plant.
Effect: Stevia trekt de huid strak en verzacht rimpels en fijne lijntjes. Al na 7 dagen kunnen lichte veranderingen worden waargenomen. Zo worden rimpels minder diep, nemen fijne lijntjes af en krijgt de huid een frissere uitstraling. Dolcevia® bevat bovendien een glucoside wat zorgt dat spiertjes zich ontspannen. Dit maakt het effect van de mimiek rond de ooghuid minder. Ten slotte heeft Stevia-extract een hydraterende werking.

Albizia Rosea/ Beautifeye®

Bevat: Extract van het schors van de Perzische slaapboom Albizia Rosea met het actieve ingrediënt Darutoside.
Effect: Beautifeye® maakt de huid steviger en heeft een oplichtend effect. Het voorkomt dunner wordende bloedvaten en stimuleert de afbraak van vezels in de lederhuid. Zodoende nemen donkere kringen en fijne lijntjes om de ogen af.Beautifeye® lift de oogleden op, minimaliseert rimpels en vermindert zwelling en donkere kringen.

Beautifeye® lift de oogleden op, minimaliseert rimpels en vermindert zwelling en donkere kringen.

Adiposlim

Apidoslim bestaat uit laurinezuur en proline. Proline is een aminozuur dat belangrijk is voor verschillende fysiologische processen.
Effect: Collageen is als het ware de bouwsteen voor een soepele huid. Naarmate je ouder wordt maakt de huid minder collageen aan. Collageen is een eiwit opgebouwd uit aminozuren. Wanneer we de aminozuren aan vullen, wordt de huid van binnenuit weer gevoed. Met als gevolg een gezond en strak ogende huid.

Ronaflair® Flawless/ light diffusing face powder

Bevat: Een mild ingrediënt met een poederachtige structuur.
EffectBolvormige deeltjes vullen rimpels van binnenuit op en maken het bovenoppervlak van de huid glad.  Het poeder heeft een verlichtend effect voor donkere kringen en vormt een goede basis voor make-up. Bovendien geeft Ronaflair® een zijdeachtig, aangenaam gevoel bij het aanbrengen van de oogcrème.

Bijzondere methode van aanbrengen

De keramische punt van de applicator is zo gevormd dat de crème gemakkelijk rond de ogen is aan te brengen. Bij het eerste gebruik zal de huid direct al frisser en steviger ogen. Daarnaast zorgt de vibrerende werking ervoor dat de crème beter wordt opgenomen en heeft deze een ontspannend effect. Ten slotte stimuleert de trilling de bloedsomloop in de haarvaten.
Het resultaat is dat de zwelling, die kenmerkend is voor het onderste ooglid, afneemt en donkere kringen minder worden.

Ben jij straks één van de eerste Nederlanders die de gepatenteerde 3D- oogcrème in huis heeft?! Check hier de verkooppunten!

*Dit product doet mee aan de Beauty product of the Year verkiezing van 2020!

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (3)
"5 Huidtips voor de Zomer"
(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (2)
"Wat zijn Ceramiden en Waarom Gebruiken in je Huidverzorging?"
(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *