Zoeken

Meet the team!

Geschreven door
Elyane
Zonder ons toegewijde team, dat dag in dag uit met onvermoeibare inzet werkt voor Mineral Skin Cosmetics, zouden wij niet staan waar we nu zijn. Om onze waardering te tonen, delen we graag een glimp achter de schermen en stellen we je voor aan ons fantastische team!

Inhoud - Meet the team!


Zonder ons toegewijde team, dat dag in dag uit met onvermoeibare inzet werkt voor Mineral Skin Cosmetics, zouden wij niet staan waar we nu zijn. Om onze waardering te tonen, delen we graag een glimp achter de schermen en stellen we je voor aan ons fantastische team!

Deze week!

De accountmanager buitendienst van Mineral Skin Cosmetics; Daphne Schotkamp (29 jaar)

Wie ben je, wat zijn je hobby’s en hoe lang werk je al bij Mineral Skin Cosmetics?
Ik ben Daphne Schotkamp, 29 jaar oud en ik werk nu sinds 1 maart bij Mineral Skin Cosmetics. Ik kom uit Zwolle en ik woon nu sinds kort in Hattem samen met mijn man en zoontje van bijna 1,5.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met ons gezinnetje op pad te gaan en leuke dingen te doen met ons zoontje. Verder optrekken met de rest van mijn familie, heerlijke avondjes borrelen, eten en samen spelletjes spelen doe ik ook graag. Tot slot ben ik nog regelmatig met vriendinnen op pad om even geen moeder te zijn.

Ik vind het ook heerlijk om te wandelen in de natuur, daarom zijn wij in Hattem gaan wonen om de hoek bij het bos in de Veluwe. Sporten vind ik normaal gesproken ook belangrijk maar dat schiet er inmiddels een beetje bij in, in combinatie met de kleine.

Hoe ben jij bij Mineral skin cosmIetics terecht gekomen en wat is je functie binnen het team?

Ik was afgelopen jaar op zoek naar een baan voor 3 dagen in de week als accountmanager. Ook wilde ik heel graag terug naar de cosmetica branche. Ik ben ooit gestart als schoonheidsspecialiste, vervolgens de opleiding tot visagiste afgerond en na een aantal jaren heb ik commerciële economie op heb HBO daaraan toegevoegd. Ik specialiseerde mij op het gebied van sales en accountmanagement zodat ik mijn voorgaande opleidingen kon combineren. Het is daarom sinds mijn afstuderen altijd mijn passie geweest om als accountmanager in de cosmeticabranche aan het werk te kunnen. Dit is waarom ik specifiek voor 3 dagen in de week op zoek ging binnen de cosmetica branche en zo kwam ik uit bij Mineral Skin Cosmetics in Nijkerk in de functie van accountmanager buitendienst.

Wat vind jij het leukst aan jouw werk bij Mineral Skin Cosmetics?

Ik vind het leuk om bestaande klanten te bezoeken en deze relatie te onderhouden, tevens bestaande klanten helpen en adviseren met bijvoorbeeld nieuwe lijnen of producten vind ik erg leuk. Maar het is ook ontzettend dankbaar en mooi als iemand vastgelopen is en je na een bezoek iemand verder op weg kan helpen. Daarnaast richt ik mij op nieuwe klanten. Ik bel deze klanten en bezoek ze indien er interesse is in een van onze lijnen. Dit vind ik erg leuk voor de afwisseling. Het is leuk om het ene moment bij een klant te zijn die bijvoorbeeld al meer dan 15 jaar klant is en het andere moment iemand op weg helpen die net nieuw gestart is met ons merk!

Wat vind je minder leuk aan je werk bij Mineral Skin Cosmetics?

Ik werk in de buitendienst en ik heb niet maar één regio waar ik werkzaam in ben. Ik doe heel Nederland en dat is soms lastig te combineren omdat ik regelmatig erg ver moet rijden voordat ik bij de desbetreffende klant ben. Aan de andere kant maakt dat het ook erg divers!

Wat is je favoriete product en waarom?

Van Xminerals is op dit moment mijn favoriete product de nieuwe anti aging cremé. Het is een heerlijk voedend product waarvan je huid na lagere tijd gebruiken zichtbaar opknapt. Plekjes en droogte lijntjes verdwijnen. Ik had een aantal peelingen achter elkaar gehad en daarna was mijn huid erg kwetsbaar. Door de producten van Xminerals kalmeert de huid aanzienlijk.

Van GIGI vind ik het moeilijk kiezen vanwege de grote hoeveelheid lijnen en producten. Hierbij is op het moment mijn favoriete lijn die van de Texture. Ik vind het ontzettend gaaf dat we een lijn hebben die speciaal voor de nek en oog zone is ontwikkeld en je heel makkelijk kan toevoegen aan een behandeling. Dit zou eigenlijk elke salon moeten hebben, want wie heeft het nou niet over lijntjes rond de ogen en een slapper wordende hals? Ook de verkooplijn hiervan is mooi en fijn. Er is een toner aan toegevoegd waar ook zuren inzitten, het proberen waard!

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (3)
"5 Huidtips voor de Zomer"
(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (2)
"Wat zijn Ceramiden en Waarom Gebruiken in je Huidverzorging?"
(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *