Search

Meet the team!

Geschreven door
Elyane

Inhoud - Meet the team!

De manager van Mineral Skin Cosmetics; Hanna van Oordt!

Wie ben je, wat zijn je hobby’s en hoe lang werk je al bij Mineral Skin Cosmetics?

Ik ben Hanna en ik werk nu ruim 3,5 jaar bij Mineral Skin Cosmetics. Als ik niet werk bij Mineral Skin Cosmetics ben ik graag bezig in de tuin en houd ik van een goed wijntje en lekker eten! Ook zo nu en dan sporten vind ik heerlijk!

Hoe ben jij bij Mineral skin cosmetics terecht gekomen en wat is je functie binnen het team?

Als tien jarig meisje mocht ik voor het eerst met mijn vader mee naar Israel waar ik voor het eerst fysiek kennis heb gemaakt met de dode zee. Lekker insmeren met modder uit de dode zee en blijven drijven in het water is mijn eerste ervaring met dode zee cosmetica! Na deze ontmoeting ben ik niet in het familie bedrijf terecht gekomen. Ik besloot Engels te gaan studeren. Ook heb ik nog even in het onderwijs gezeten en heb ik gereisd. Via een omweg ben ik uiteindelijk in de marketing terecht gekomen. Van uit hier is de overstap naar de marketing van Mineral Skin Cosmetics gekomen. Een branche waar ik overigs veel meer affiniteit mee heb!

Binnen Mineral Skin Cosmetics houd ik me bezig met de marketing, maar ook met de inkoop, de sociale media en de groei en innovatie van het bedrijf!

Wat vind jij het leukst aan jouw werk bij Mineral Skin Cosmetics?

Het leukste aan mijn werk vind ik sowieso het uittesten van nieuwe producten. Maar ook de events, zoals de beurs en de klanten dagen, vind ik erg leuk! Oh ja, en niet te vergeten het opzoeken van onze leveranciers. Dit zijn werkreizen die ik nog steeds met mijn vader doe, wat een erg leuk extra aspect is!

Wat vind je minder leuk aan je werk bij Mineral Skin Cosmetics?

Sommige periodes zit je wat langere dagen op kantoor. Maar dat heeft ook weer een positieve kant, en dat is dat je daardoor meer kan samenwerken met de verschillende collega’s, zoals mijn zusje Judith, die ook werkzaam is in het bedrijf. Maar ook met het sociale media team, waar we altijd na een goed potje sparren tot creatieve nieuwe ideeën komen!

Wat is je favoriete product en waarom?

Mijn favoriete product? Dat vind ik een lastige! Wel heb ik de laatste jaren standaard een serum in mijn routine. Mijn favoriete serums zijn de Urban serum van GIGI en de Ultra rijk Hyaluron Serum van Xminerals!

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (3)
"5 Huidtips voor de Zomer"
(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (2)
"Wat zijn Ceramiden en Waarom Gebruiken in je Huidverzorging?"
(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *