Zoeken

Texture- een nieuwe behandeling tegen wallen en rimpels en vóór een natuurlijke glow

Geschreven door
Judith
Een behandeling waardoor fillers en make-up overbodig worden? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch is dit met de nieuwe Texture lijn niet meer onmogelijk! Met de ontwikkeling van de Texture salonbehandeling- en de juiste thuisopvolging zijn donkere kringen, hangende oogleden en een doffe huid verleden tijd. Lees snel verder om te weten te komen hoe jij deze voordelen kan ervaren!

Inhoud - Texture- een nieuwe behandeling tegen wallen en rimpels en vóór een natuurlijke glow

Wat is de oorzaak van je huidproblemen?

We zijn gemaakt uit biljoenen micro-organismen, het microbioom. Micro-organismen bevinden zich over de gehele oppervlakte van de huid, maar ook in de diepere huidlagen. De belangrijkste taak van het microbioom is het gezond houden van je huid. Er vindt een constante complexe uitwisseling plaats tussen de huidcellen en de micro-organismen om de huid in balans te houden en brengen. Een verstoorde microbioom veroorzaakt huidaandoeningen en andere huidproblemen.

De microbioom

Welke factoren hebben invloed op de microbioom?

 • PH van de huid
 • Lichaamstemperatuur
 • Vochtgehalte
 • Talgproductie
 • Oxidatieve stress
 • Voeding
 • Immuunsysteem

Is een van deze factoren niet in balans, dan kunnen verschillende huidproblemen ontstaan. Het in balans brengen van deze indicatoren is hierom essentieel voor een gezonde en stralende huid.

Wat heeft een Texture behandeling jou te bieden?

Voor wie is een Texture behandeling?

De Texture-behandeling richt zich op het gezond en in balans houden van het natuurlijke microbioom van de huid. In de behandeling is daarbij extra aandacht voor de kwetsbare zones rond de ogen en hals waar tekenen van veroudering als eerste opspelen. Texture is geschikt voor zowel mannen en vrouwen bij tekenen van huidveroudering en droge huid. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van een een oog- en nek boosterpeel in combinatie met een peeling afgestemd op jouw huidtype.

Texture heeft als doel de huid een natuurlijke glow te geven, waardoor fillers en make-up overbodig worden. Wie wil dat niet!

De unieke formule van Texture

Texture is een uniek concept. Behalve dat dit de eerste lijn is die specifieke aandacht heeft voor de cosmetische zorgen in de oog- en nekzone, maakt Texture gebruik van een gepatenteerde combinatie aan ingrediënten genaamd het TPC5-Complex. Dit complex bestaat uit 5 key-ingrediënten die de microbioom in balans houden en tekenen van huidveroudering aanpakken.

TPC5® complex

 • Ecoskin®– versnelt stofwisselingsprocessen huid, verzacht en verbetert huidtextuur, kalmeert geïrriteerde en problematische huid.
 • MARSturizer TM- houdt vocht vast, bevordert vernieuwingsprocessen, verzacht roodheid en verbetert de dichtheid en elasticiteit van de huid
 • PhotoGlow Peptide X50– zorgt voor verhoogde huiddichtheid (meer fibroblasten) en 33-45% verbetering van de stevigheid van de huid
 • Poly-g-Glutamic Acid– produceert vitamin K en PQQ-> gezondheid en elasticiteit huid
 • DMAE– vermindert fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, behoudt het huidvolume, versterkt de collageenvezels en hydrateert de huid, voorkomt verslapping.

Waarom een behandeling met de focus op de ogen en nek?

De Texture salonbehandeling is een volledige gezichtsbehandeling met speciale focus op de oog- en nekzone. Juist déze zones zijn extra kwetsbaar doordat de huid dunner is en zich minder snel vernieuwd. Tekenen van huidveroudering zijn daarom doorgaans het eerste rond de ogen zichtbaar.

De samenhang van de spieren op het gelaat is op deze foto goed zichtbaar

De oogkringspier (spier rondom de ogen) werkt hard, we knipperen maar liefst 14.000 (!) keer per dag. Echter staan deze spieren niet op zichzelf, maar maken ze deel uit van een heel spierennetwerk. De slaapspier staat in verbinding met het voorhoofd en de ooghoeken. Het samentrekken van de oogkringspier kan de wenkbrauwlijn verlagen, kortom een algehele aanpak is belangrijk.

Welke voordelen ervaar je na een Texture behandeling?

Bij de Texturebehandeling ontvang je een volledige gezichtsbehandeling met speciale aandacht voor topcosmetische zorgen in de oog- en nekzone. De voordelen van de Texture behandeling zijn;

 • Minder rimpels en fijne lijntjes
 • Een betere balans en een natuurlijke ‘glow’
 • Vermindering van verschillende huidaandoeningen
 • Versteviging van de huid
 • Vermindering van wallen en hangende oogleden
 • Verbetering in de oog- en nekzone

Behandelindicaties en verloop

Indicaties om te kiezen voor Texture zijn; oneffen huidteint, ruwe huid, rimpels en fijne lijntjes, vermoeide / doffe huid, verminderde huidelasticiteit en verslapping, ptosis, tekenen van huidveroudering rond de ogen (wallen/ donkere kringen/ zwelling/ droge huid).

Hoe verloopt de Texture- behandeling?

De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit: Reiniging – Stimulating peel- Booster Peel oog en nekzone + peeling rest gelaat afgestemd op jouw huidtype – Eye pads met hydraterend en verstevigend concentraat- Age Delay masker – Serum – Dag/ Nachtverzorging.

Na de behandeling kan de huid wat rood zien, dit trekt doorgaans binnen enkele uren weg waarnaar je een mooie glow behoudt.

Losse behandeling of kuurverband?

De Texture behandeling geeft na 1 behandeling al resultaat, maar kan ook in kuurverband (3-6 behandelingen) te doen om maximale resultaten te behalen. Hierbij onderga je elke 10-14 dagen een behandeling in de salon.

Aanvullende producten Thuis

Voor de beste resultaten is het raadzaam om ook thuis de producten van Texture te gebruiken. Hierbij kan je de producten van Texture goed combineren/ afwisselen met een nachtcrème met zuren van Nutri Peptide 10% Lactic of 10% Glycolic Cream om de huid extra te activeren.

Voor wie zijn de GIGI Texture thuisproducten geschikt?

De producten en behandeling van Texture zijn geschikt voor alle huidtypen (inclusief de gevoelige huid) met uitzondering van de acnehuid. De thuisproducten zijn hierbij ook buitengewoon geschikt voor het verlengen en versterken van de resultaten van SMAS-lifting, fractionele radiofrequentie, laser resurfacing, medium peelings en micro-needling.

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (3)
"5 Huidtips voor de Zomer"
(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (2)
"Wat zijn Ceramiden en Waarom Gebruiken in je Huidverzorging?"
(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *