Zoeken

‘Beauty routine en ervaringen van Ryv Mehmetai’

Geschreven door
Elyane
Wij van Mineral Skin Cosmetics, zijn erg trots op onze producten. Maar uiteraard zijn we ook erg benieuwd naar de mening van onze klanten, de uiteindelijke echte ervaringsdeskundige. En daarom vragen wij iedere maand de ervaring en routine van beautyproducten aan een van onze klanten!

Inhoud - ‘Beauty routine en ervaringen van Ryv Mehmetai’

Deze week

Deze week Ryv Mehmetai (21 jaar). Ryv is een student aan de hogeschool van Amsterdam en studeert cultureel erfgoed.

Na meerdere keren te trappen in verschillende producten die influencers aanraadde, en diverse goedkopere producten te hebben geprobeerd, is Ryv haar zoektocht opgehouden toen ze toch is gezwicht voor een iets duurder product, ‘’de dag- en nachtcrème van VIE DE SEL’’. 

Interview

Hoe ziet je beautyroutine eruit?

‘’Na het douchen begin ik met mijn beauty routine door eigenlijk altijd meteen mijn dagcrème van VIE DE SEL op te smeren. Die smeer ik er masserend in en laat ik dan wapperend met mijn hand intrekken. Vervolgens doe ik mijn make-up op en begin ik mijn dag. 

’s Avonds haal ik eerst met een reinigingsgel mijn make-up eraf. Vervolgens haal ik met lauw water en een washandje de resterende viezigheid van mijn gezicht. Meestal breng ik dan meteen een nachtcrème aan en soms doe ik dit later op de avond.’’

Wat voor een huidtype heb je?

‘’Ik heb van mezelf een best droge huid. Het verschilt wel per seizoen. In de zomer kan ik bijvoorbeeld heel erg last hebben van een vette huid en dan weer van een droge huid.’’

Wil jij weten hoe je een droge huid kan aanpakken? Lees dan ook: ‘Thuis een droge huid behandelen? 6 dingen die je moet doen [+routine]

Wat is de geschiedenis van jouw crème gebruik?

‘’Vroeger hadden we thuis altijd een grote pot met crème liggen. Hier werd iedereen bij ons thuis na het douchen mee ingesmeerd. Dit was waarschijnlijk de goedkoopste van de Kruidvat. Maar naarmate ik ouder werd, en vooral toen ik sociale media steeds meer ging gebruiken, werd ik steeds nieuwsgieriger naar verschillende crèmes. Vooral omdat ik ook erg last had van acne. Mijn zoektocht naar de juiste dagcrème begon in de Kruidvat. Ik heb hier verschillende dagcrèmes geprobeerd. Toch werd ik er niet warm of koud van. Op een gegeven moment zeg ik verschillende influencers hetzelfde product tegen acne promoten. Ik geloofde werkelijk waar dat het een wondermiddel zou zijn. Maar allesbehalve. De geur was top, dat wel, maar de structuur was vreselijk. De crème trok heel langzaam in en mijn huid voelde al vrij snel na het intrekken van de crème weer droog aan.’’

Hoe ben jij bij de dag/nachtcrème van VIE DE SEL terrecht gekomen?

‘’Na de blooper van het influencer product, heb ik het een tijde opgegeven. Maar ik begon me vrij snel toch weer te ergeren aan m’n droge en onzuivere huid. Ik ben toen gaan googlen naar ingrediënten die goed voor je huid zijn. Ik kwam uit op ingrediënten uit de dode zee. Daar ben ik op verder gaan googlen en zo kwam ik uit bij Mineral Skin Cosmetics.’’

Meer lezen over de dode zee? Lees dan ook: ‘De Mineralen Van De Dode Zee

Wat vind je het belangrijkste aan een goede dag/nacht crème?

‘’Ik vind het erg belangrijk dat een crème goed intrekt en dat de huid vervolgens gehydrateerd aanvoelt. Ik weet heus wel dat er geen wondermiddelen bestaan tegen onzuiverheden in het gezicht, maar ik vind wel dat het minder moet worden als dat beloofd wordt.’’

Vind je dat VIE DE SEL crème dit waarmaakt? 

‘’Ik had eerst mijn twijfels, maar na 2 weken consequent te smeren, zag ik wel degelijk verschil! Los van mijn huid die gehydrateerd aanvoelt, heb ik ook veel minder plekjes in mij gezicht. Ook moet ik zeggen dat zo’n dag routine echt heerlijk is. Je moet er even doorheen maar als het eenmaal in je systeem zit, kan je niet slapen voor je nachtcrème erop zit.’’

Wat vind je van de geur van VIE DE SEL crème?

‘’Precies goed. Niet te heftig maar wel een frisse vlaag af en toe om je heen. Niet te aanwezig en dat vind ik belangrijk. Zo’n momentje dat je met je lip naar je neus gaat en die geur ruikt en denkt ‘oeh lekker’, maar niet dat als je in de metro zit, misselijk wordt van de rondhangende crème geur om je heen. ‘’

Als jij VIE DE SEL een cijfer mocht geven, wat zou dat dan zijn en waarom?

”haha, dat is een goede indirecte directe vraag. ”

”Ik zou VIE DE SEL een 9 geven. Waarom? Omdat ik het belangrijk vind dat de prijs kwaliteit verhouding van een product goed is. Een goede prijs voor wat je krijgt. Ik betaal liever iets meer met resultaat, dan troep voor weinig. En dit product is en niet SUPER duur en goede kwaliteit. Ik zie zeker verbetering en je hebt per keer maar weinig nodig dus een potje gaat lang mee. Wel vind ik het jammer dat het potje zelf er niet speciaal heel leuk uitziet. Niks mis mee maar als dat koperaccent van het doosje terug zou komen in het potje had ik het product een 10 gegeven. Nu is het een beetje saai.”

Volg jij Vie De Sel al op Instagram?: https://www.instagram.com/vie_de_sel_nl/

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (3)
"5 Huidtips voor de Zomer"
(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (2)
"Wat zijn Ceramiden en Waarom Gebruiken in je Huidverzorging?"
(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *