Search

Meet the team!

Geschreven door
Elyane
Zonder ons toegewijde team, dat dag in dag uit met onvermoeibare inzet werkt voor Mineral Skin Cosmetics, zouden wij niet staan waar we nu zijn. Om onze waardering te tonen, delen we graag een glimp achter de schermen en stellen we je voor aan ons fantastische team!

Inhoud - Meet the team!

Deze week!

De trainer/accountmanager van Mineral Skin Cosmetics; Myrte van Schaik – van den Heuvel (29 jaar)

Wie ben je, wat zijn je hobby’s en hoe lang werk je al bij Mineral Skin Cosmetics?

Ik ben Myrte, 31 jaar en woon in Amersfoort. Ik heb niet echt specifieke hobby’s maar ik haal heel veel plezier en geluk uit leuke dingen doen met vrienden en familie. Ik ben sinds 01 Maart 2023 werkzaam bij Mineral Skin Cosmetics als trainster/ accountmanager binnendienst.

Hoe ben jij bij Mineral skin cosmIetics terecht gekomen en wat is je functie binnen het team?

Ik werkte in mijn eigen salon met de producten van Xminerals en was (en ben nog steeds) erg enthousiast over deze fijne producten en mooie ingrediënten. Mijn klanten waren ook zeer tevreden over de producten, toen er een vacature voorbij kwam in mijn mail was ik direct enthousiast en heb ik gesolliciteerd.

Wat vind jij het leukst aan jouw werk bij Mineral Skin Cosmetics?

Ik vind de afwisseling het leukste aan mijn werk bij Mineral Skin Cosmetics, mijn trainingen variëren door de verschillende modules van GIGI en daarnaast Xminerels. Ook ik kan de trainingen afwisselen met ´kantoor werkzaamheden´ en wisselen van werken op locatie (Mineral Skin Cosmetics op de Patroonstraat) en thuis. Dit vind ik een hele fijne en leuke afwisseling.

Wat vind je minder leuk aan je werk bij Mineral Skin Cosmetics?

De theorie trainingen geven vind ik zelf wel de grootste uitdaging omdat ik daar voor mijn gevoel mezelf er nog in thuis moet gaan voelen!

Wat is je favoriete product en waarom?

Mijn favoriete product is de Magic Eye Rescue van Texture i.c.m. de Moisturizer SPF 20 van Ester C, deze combinatie werkt voor mijn huid fantastisch. Ik merk echt dat de droogtelijntjes rondom mijn ogen sterk verminderd zijn, evenals een wat donkere gloed. De dagcrème van Ester C zorgt voor een mooie glow en mijn huid voelt daarna zacht en voelt goed gevoed.

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!
TEXTURE-INSTA-1
Texture- een nieuwe behandeling tegen wallen en rimpels en vóór een natuurlijke glow
Tijdlijn 1280x720 px
"De Kracht van Camu Camu in Skin Care"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *