Zoeken

”5 voordelen van een sheetmasker!”

Geschreven door
Elyane
De gezichtsmaskers met leuke kleurtjes en structuren, zijn onderdeel geworden van ultieme meidenavond en de perfecte daarbij horende Instagram foto. Dat is leuk natuurlijk, maar de sheetmaskers zijn minstens zo fijn en effectief! Het fijne van een sheetmasker is dat je letterlijk even kan verdwijnen onder je masker en je kan overgeven aan pure ontspanning. Maar dat is niet het enige voordeel van een sheetmasker, en daarom 5 voordelen van een sheetmasker!

Inhoud - ”5 voordelen van een sheetmasker!”

  1. Een glanzende huid

Na verloop van de tijd verliest onze huid de natuurlijke glans en uitstraling en heeft de huid de juiste verzorging nodig om deze weer terug te krijgen.

De meeste sheetmaskers zijn verrijkt met vitamine, collageen en krachtige antioxidanten. Dit zorgt voor elasticiteit waardoor de huid weer een glow krijgt. Deze vitamines en antioxidanten verminderen ook donkere vlekken en herstelt zo de gezonde glans voor een jonger uitziende huid!

2. Een gehydrateerde huid

Sommige sheetmaskers zitten vol met hydraterende mineralen uit de Dode Zee die de huid effectief gehydrateerd houdt. Dode Zee mineralen dragen bij aan een mooie en gezonde huid. Ze helpen je huid niet alleen te hydrateren maar ook te reinigen. Niet voor niets wordt de Dode Zee al eeuwen als kuuroord gebruikt. De legende gaat dat koningin Cleopatra haar schoonheid te danken had aan de vele mineralen uit de Dode Zee.  Door gebruik van deze mineralen creëer je net zo een sprankelende huid als die van de oog verblinde Cleopatra.

3. Verminderd lijntjes en rimpels

Het liefst zouden we allemaal altijd een ​​jeugdige huid houden. Zonder de vervelende tekenen van veroudering zoals rimpels, fijne lijntjes, vlekken, enz. De huid altijd rimpelvrij houden op een natuurlijke manier, is onmogelijk. Maar sheets maskers kunnen fijne lijntjes en rimpels wel aanzienlijk verminderen door ingrediënten zoals aloë vera, hyaluronzuur en etherische oliën. Zo houd je in ieder geval wel een jeugdige uitstraling!

4. Een detox voor de huid

De meeste vrouwen zijn het erover eens dat hun dagelijkse routine bestaat uit het goed verzorgen en reinigen van de huid. Een sheet masker kan een snel en effectieve reiniging zij. Een sheet masker bevat ingrediënten zoals aloëvera (ja, aloëvera komt veel terug in deze blog, maar dit is dan ook een heel effectief ingrediënt!) , etherische oliën en cafeïne die van groot belang zijn bij het verwijderen van de schadelijke gifstoffen en allergenen van de huid. Het voedt de huid van binnenuit en helpt om een ​​gladde, stralende huid te krijgen.

5. Ontspanning

En het laatste voordeel, maar zeker niet de minste, een sheet masker is zo ontspannen! Je kan letterlijk even verdwijnen achter een sheet masker. Even weg, even ontspannen.

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!
TEXTURE-INSTA-1
Texture- een nieuwe behandeling tegen wallen en rimpels en vóór een natuurlijke glow
Tijdlijn 1280x720 px
"De Kracht van Camu Camu in Skin Care"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *